Klubber søges til projekt, der skal udvikle gode idrætsmiljøer for piger

0
1955
Arkivfoto

DBU Bredde og Center for Ungdomsstudier søger klubber til projektet ”Gode idrætsmiljøer for piger”. Der er ansøgningsfrist på søndag den 7. julid

Vil din klub være med til at udvikle nye, spændende klubmiljøer, så flere teenagepiger får lyst til at fortsætte med at spille fodbold? Så kan I senest søndag ansøge om at blive en af 24 klubber, som skal deltage i et nyt projekt, ”Gode idrætsmiljøer for piger”, som DBU Bredde laver i samarbejde med Center for Ungdomsstudier (CUR).

”Kravet til de deltagende klubber er, at de har mod på at arbejde strategisk og fokuseret på at fastholde pigerne længere tid i det organiserede fodboldmiljø. Ved at deltage er du samtidig med til at skabe en viden om, hvad der gør fodbold attraktiv for piger i teenageårene, som kan være med til at styrke pigefodbolden generelt til gavn for piger i hele Danmark,” skriver DBU på sin hjemmeside.

Projektet består i en blanding af inspirationsmøder og praktisk afprøvning af ideerne hjemme i klubben. Før, under og efter projektet måles der på spillernes tilfredshed med de forskellige initiativer.

Det koster 2500 kroner at deltage, og klubben skal forpligte sig til at deltage i to aftenmøder og et dagsmøde på lokalt plan og et afsluttende dagsmøde på nationalt plan. Møderne vil blive faciliteret af CUR, ved ungdomsforsker Søren Østergaard, samt en pigeansvarlig fra DBU Bredde.

Tilmeldingsfristen er på søndag 7. juli. Du kan læse mere her.