Mød U16-landsholdet: Cilje Sophia Ostenfeld, Brøndby IF

0
2674

Tirsdag spiller U16-landsholdet sin første kamp ved Open Nordic Tournament i Sverige. 20 spillere er udtaget til det danske trup. I denne serie kan du lære spillerne at kende. I dag: Cilje Sophia Ostenfeld, Brøndby IF

Navn: Cilje Sophia Ostenfeld
Alder: 16 år
Nuværende og evt. tidligere klubber:
Nuværende klub: Brøndby IF
Tidligere klubber: Herlev IF, BSF, Virum Sorgenfri og B93
Position på banen: 6,8,10,7 (midtbane og venstre kant)

Hvornår begyndte du at spille fodbold – og hvorfor blev det fodbold?
Jeg begyndte at spille fodbold da jeg var 8-9 år gammel og det blev helt klart fodbold fordi jeg faktisk var på min første fodboldcamp i min barndomsklub Herlev IF og efter den camp kunne jeg ikke lade bolden være.

Din største fodboldoplevelse indtil nu?
Min største fodboldoplevelse indtil nu var da jeg var med U16-Landsholdet i Polen og spille mine første landskampe.

Hvad er dine styrker som spiller? Og hvad er dine svagheder?
Mine styrker: Mit overblik på banen, mine hurtige beslutninger, min teknik med bolden, mine skudplaceringer og så ikke mindst min vilje og glæde.
Mine svagheder: Det mentale, 1:1 defensivt.

Hvad er dit fodboldmål i 2019? og hvad drømmer du om på længere sigt?
Jeg vil sige jeg har 4 fodboldmål i 2019. For det første er mit mål at jeg vil sørge for at udvikle mig så meget så muligt, så vil jeg gå efter at komme på U17-Landsholdet, så vil jeg gøre alt for at få en fast plads på holdet i min klub og ikke mindst er mit mål at få et fodbold år med masser af glæde – Det er trods alt det som er den største grund til at jeg gør det.

På længere sigt drømmer jeg om at være professionel fodboldspiller og dermed spille i 3F ligaen og især spille i udlandet på fuldtidskontrakt. Derudover er det selvfølgelig også en drøm at spille på A-Landsholdet.

Hvem er dit idol som fodboldspiller?
Mit fodboldidol er helt klart Christian Eriksen.

Er du fan af et fodboldhold – og hvilket?
Jeg er ikke sådan virkelig fan af et fodboldhold men dem jeg synes har den bedste spillestil og dem jeg hepper mest på er helt klart Tottenham.

Har du et ritual i forbindelse med kampe – og hvilket?
Jeg har altid mine kampsokker over knæene indtil kampen starter.

Hvilke fodboldstøvler spiller du i?
Adidas

I skal til Nordic Open Tournament – Hvordan tror du i klarer jer?
Jeg ved vi kommer til at klare os rigtig godt til Open Nordic da vi har et virkelig godt sammenhold på landsholdet og så er vi rigtig dygtige til at spille sammen på banen. Open Nordic er dog et rigtig svært stævne men jeg tænker vi ligger rigtig godt efter vores tur til Polen.

NÅR DU IKKE SPILLER FODBOLD:

Hvilken skole/uddannelse og klassetrin går du på?
Jeg skal gå i 0.g (10.Klasse) på Bagsværd Kostskole & Gymnasium

Når du virkelig skal slappe af, hvad laver du så?
Når jeg virkelig slapper af er jeg enten sammen med min familie derhjemme eller så ligger jeg og hygger mig med noget netflix på sofaen. Dog er jeg virkelig dårlig til at slappe af da jeg elsker at lave noget hele tiden – især fodbold

Din yndlingsserie eller -program på tv lige nu?
Min yndlingsserie er helt klart Gossip Girl og Pretty Little Liars

Favoritferiested?
Mit favoritferiested er helt klart Thailand om vinteren og New York om sommeren

Livret?
Min livret er helt klart enten Sushi eller Bøf