MIT EFTERSKOLELIV: Vibeke Hedegaard Andersen, Lyngs Idrætsefterskole

0
3220

Overvejer du at tage på idrætsefterskole? I serien MIT EFTERSKOLELIV fortæller fodboldspillere fra en række af landets bedste idrætsefterskoler om efterskoleliv, fodboldtræning og valg af skole. I dag: Vibeke Hedegaard Andersen, Lyngs Idrætsefterskole

Navn: Vibeke Hedegaard Andersen

Alder: 16

Hjemby: Lemvig

Efterskole: Lyngs Idrætsefterskole

Klub/række: Vildbjerg U16 Liga 1 og U18 DM

Position på banen: Midtbane

Derfor valgte jeg at tage på efterskole:

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og møde nogle nye mennesker. Udover det ville jeg gerne spille en masse fodbold og gå i skole på en lidt anderledes måde i forhold til folkeskolen.

Derfor blev det Lyngs Idrætsefterskole:

Jeg valgte at tage på Lyngs, fordi jeg havde hørt meget godt om skolen, og fordi jeg kunne spille en masse fodbold, men også lavet meget andet sport.

Det bedste ved at være på efterskole:

Det bedste ved at være på efterskole er helt klart, at man hele tiden er sammen med sine venner og hygger sig og har det sjovt.

Nævn en stor oplevelse fra dit år på efterskole:

Jeg synes vores skiferie var en super god oplevelse. Det var mega sjovt at være afsted med de andre og det var bare en super hyggelig tur.

Hvordan bor i – og hvordan går det?:

Jeg bor på to-mands værelse og det synes jeg er mega fedt. Vi bor i kuber, så vi bor faktisk 4 to-mandsværelser sammen, to ovenpå og to nedenunder. Det synes jeg også fungerer rigtig godt.

Hvordan kombinerer du klubfodbold og efterskole:

Jeg har valgt at holde en pause fra fodbold i klubben, men jeg tager nogle gange hjem og træner, hvis der er tid til det. Udover det spiller jeg også en kamp en gang imellem, hvis de manger en spiller hjemme i klubben.

Fodboldtræning på efterskolen – hvad har den givet dig?:

Fodbold træning på Lyngs har givet et lidt anderledes sammenhold på holdet, fordi dem man spiller med, ikke bare er ens holdkammerater, men nogle man går og bor sammen med til daglig. Udover det, deler man også mange oplevelser med de andre på holdet, som nødvendigvis ikke har noget med fodbold at gøre og det synes jeg også giver noget.

 

Din plan efter efterskolen:

Jeg skal gå på gymnasiet i Lemvig og spille fodbold i Vildbjerg

Hvad vil du sige til andre fodboldspillere, der overvejer at tage på efterskole?:

Gør det, det er mega fedt!