Ny sportskonsulent for FA 2000’s piger og damer

0
3155
Når sæsonen starter efter sommerferien, står FA 2000's nye pige/dame sportskonsulent Vinnie Baun klar.

Vinnie Baun starter 1. august som ny sportskonsulent i FA 2000s pige- og dameafdeling

Klubnyt: I FA2000 ønsker vi at styrke vores pige- og dameafdeling og har derfor valgt at ansætte en sportskonsulent udelukkende med fokus på pige- og dameafdelingen. FA 2000 er derfor glade for at kunne præsentere vores nye sportskonsulent, Vinnie Baun, som starter i klubben d. 1. august. På lige vilkår med børne- og drengekonsulenterne i klubben er Vinnie ansat på deltid, hvilket er en unik satsning i forhold til mange pige klubber.
FA2000 har i dag en god pigeafdeling med et stigende antal pigefodboldspillere og flere pigehold i de bedste rækker. Vi ønsker at fremme pigefodbolden i klubben og forbedre træningsmiljøet for vores piger. Derfor har klubben nu ansat en pige/dame sportskonsulent, som tilknyttes U11 piger til Damesenior, og som skal udvikle vores træner- og træningsmiljø for pigerne.
Vinnie har selv spillet fodbold på højeste niveau i 3F i OB og Hjortshøj Egå, og hun har mange års trænererfaring med sig i bagagen fra Allerød, HGI og B93. Vinnie har ved siden af trænerkarrieren taget en A-licens og er sideløbende med jobbet i FA 2000 også cheftræner for DBU’s U14 talentcenter Vest.
Om sit nye job siger Vinnie:
“Jeg ser frem til de nye udfordringer. Jeg glæder mig til at være med i udvikling af et endnu mere spændende fodboldmiljø for pigerne i FA2000. I mit arbejde vil jeg blandt andet udvikle på en fælles spillestil og træningskultur for pigerne – selvfølgelig i samarbejde med de nuværende konsulenter på drengesiden. Jeg tror på, at de bedste resultater opnås ved et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem både træner og ledelse, hvor alle har lyst til at hjælpe hinanden – det vil altid være mit udgangspunkt for den kultur vi skal arbejde på. Samtidig vil jeg også bruge noget af min tid på banerne og vil prioritere at opnå et kendskab til de enkelte hold.”
FA 2000 byder Vinnie et varmt velkommen – vi glæder os rigtig meget til at starte samarbejdet efter sommeren.