Prøv at træne “the American way” hos HB Køge Pigefodbold

0
2146

Seniorholdet hos HB Køge Pigefodbold indbyder til åben træning, barbecue og oplæg med en amerikansk toptræner

I slutningen juli måned får HB Køge Pigefodbold besøg af Brett Hall, som udover en karriere som træner for en række amerikanske universitetshold også i en årrække har været assistenttræner for det amerikanske kvindelandshold.

Brett Hall træner pt. bl.a. i Chicago Sockers, hvor han træner klubbens U19-piger, der i juni måned endte i top 4 ved de amerikanske mesterskaber.

Brett vil være ansvarlig for et træningspas onsdag den 24. juli fra kl. 17.30 til kl. 19.00 på Herfølge Stadion. Herefter vil der være en let barbecue, hvor Brett vil holde et kort oplæg omkring udviklingen i amerikansk pige- og kvindefodbold samt introducere til hvilke muligheder man som dansk spiller har får at komme til at spille i USA.

Arrangementet er forbeholdt kommende U18- og seniorspillere.

Af hensyn til det praktiske er tilmeldingsfristen mandag den 22. juli. Tilmelding sker til David Lee Rigelsen på davidrigelsen@hotmail.com eller på en SMS til 20 60 83 64.