Team OdenseQ vandt det jyske U16-mesterskab

0
1679
De nyslåede JM-vindere fra Team Odense Q.

Team Odense Q slog fredag Fortuna Hjørring i den jyske U16-mesterskabsfinale. Søndag tabte Odense til gengæld den fynske pokalfinale til Dalum/Næsby

Det blev Team Odense Q, der kunne løfte pokalen, da der fredag aften blev spillet finale i den jyske Liga 1 mellem vinderne  af pulje 1 og 2.

Modstanderen var Fortuna Hjørring, og dem slog Odense Q med 1-3 efter at have ført 0-1 ved pausen.

”Vi var klar fra start og gik 110% procent ind i kampen. Vi skulle lige se Hjørring an i starten, finde vores pladser og lære en uvant modstander at kende. Men efter den indledende fase, syntes jeg at vores spil begyndte at fungere ligeså godt, som det plejer,” siger Team Odense Q’s Sofie Risager til holdets facebookside,

”Vi havde godt fat i rigtig godt Hjørring-hold, som ikke havde tabt en kamp i lang tid. Men vi holder højt tempo over hele banen, masser af gode løb og så udviser pigerne bare masser af gejst og stor vindermentalitet,” siger hun.

Allerede søndag var U16-pigerne fra Team Odense Q i aktion igen. Her gjaldt det “Den Fynske Ungdomspokalfinale” i Nyborg Idrætspark, hvor modstanderne var lokalrivalerne Dalum/Næsby. Her var det Dalum/Næsby, der trak det længste strå. Den ordinære kamp sluttede 2-2, hvorefter Dalum/Næsby sejrede med samlet 6-5 efter straffespark.