Tidligere landsholdspiller indgår i trænerteamet i BSF

0
1255
Julie Trustrup

Ballerup-Skovlunde Fodbold er super stolte af at kunne præsentere Julie Trustrup Jensen som en del af trænerteamet omkring Kvindeligaen i BSF. Julie Trustrup kommer til at indgå som en af flere assistenttrænere omkring Cheftræner Peer Lisdorf og vil med sin store erfaring være en god støtte for specielt de unge spillere i truppen.

Julie har været professionel fodboldspiller i Brøndby IF og senest i Vålerenga IF fra Norge. Desværre har to alvorlige knæskader haft en stor indflydelse på Julie’s fodboldkarriere og det er også en sådanne, der gør at Julie nu satser på trænerkarrieren og derved bibeholder sin tilknytning til fodbolden.

Julie Trustrup har spillet 54 ungdomslandskampe og 21 A-landskampe og var det ikke for knæskaderne, havde hun helt sikkert spillet mange flere.

Julie vil lige så snart muligheden byder sig begynde på DBUs træneruddannelse.