BSF jagter sæsonens første sejr i weekendens supermatch mod Brøndby IF

0
1323
Da BSF og Brøndby sidst mødtes i Ballerup Idrætspark, blev Brøndby mestre. Foto: Steen Trolle

BSF inviterer til supermatch på Ballerup Idrætspark lørdag kl. 13:00. Kom og hep på kvinderne og vær’ med til en festlig fodbolddag i Ballerup

Tekst: Kvindeliga.dk

I weekendens SuperMatch i Gjensidige Kvindeliga er det de sjællandske hold BSF og Brøndby IF der tørner sammen på Ballerup Idrætspark lørdag kl. 13.

BSF har stadig deres første sejr til gode, og skal ud og jagte den mod ligaens nummer 4 fra Brøndby. Brøndby mistede i sidste weekend vigtige point da de tabte knebent ude mod Fortuna Hjørring og har derfor også brug for en sejr i weekenden.

Selvom Brøndby lige nu ”kun” ligger nummer fire i Ligaen, betragter BSF-træner Peer Lisdorf dem stadig som mesterskabsfavoritter og forventer en svær kamp på lørdag.

”Jeg forventer selvfølgelig, det bliver svært mod Brøndby, jeg betragter stadig Brøndby som mesterskabsfavoritter, også selvom de dummede sig i den første kamp med pointtab mod Nordsjælland.”

Men BSF-træneren ser også muligheder i, at de møder Brøndby netop nu.

”Jeg tror faktisk, det er et godt tidspunkt, vi skal møde dem, hvor de måske er lidt sårede på deres tvivl på egne evner, og det vil vi selvfølgelig gå efter at udnytte. Selvom vi har fået to point, så har vi egentlig spillet godt i vores fire kampe, og jeg tror vi har nogle midler, så vi kan drille dem lidt. Det vil kræve stor dygtighed og meget held, hvis vi skal tage point fra eller sejr mod Brøndby. Men vi vil da gå ind til kampen med mod og med tro på, at det kan lade sig gøre.”

Brøndby har trænet afslutninger

Brøndbys assistenttræner Claus Jensen tror dog ikke det bliver på lørdag, at BSF vil lykkes med at tage point fra Brøndby. Han siger således:

”Jeg har en forventning om, at vi skal revanchere vores kamp fra i søndags mod Fortuna og vi skal vise os frem igen.”

Og spørger man om der er noget de har lagt ekstra fokus på frem mod kampen på lørdag, er svaret:

”Vi har lagt lidt vægt på at træne afslutninger, vi skal jo gerne ramme målet nu, det var vi ikke så gode til mod Fortuna.”

”Vi har lagt lidt vægt på at træne afslutninger, vi skal jo gerne ramme målet nu, det var vi ikke så gode til mod Fortuna”

Claus Jensen, Brøndbys assistenttræner

Noget de to trænere til gengæld godt kan blive enige om er glæden ved at se så mange på stadion til ”Supermatch” kampene. BSF træner Peer Lisdorf siger om den kommende supermatch i Ballerup:

”Jeg håber da, der kommer nogle folk på lægterne, ligesom der var senest da vi var oppe i Thisted, det var også en supermatch og der var næsten 500. Så det håber jeg da også vi kan samle ude på vores stadion, I ”gryden” som vi kalder det, og at der vil være god opbakning derude. Det er i hvert fald et godt initiativ som jeg håber folk vil bakke op omkring.”

Brøndby assistenttræner Claus Jensen er også glad for at se den opbakning der er til supermatchene:

”Det er jo fedt der begynder at ske noget, specielt også for pigerne når det er de lægger så meget arbejde i det. Så det er fint der begynder at komme opbakning til tingene det gør det lidt sjovere.”

Optakt fra kl. 13.00

Inden kampen begynder kl. 13:00 er der optakt på stadion til supermatchen med hoppeborg, fanzone, og man kan også møde maskotten Super Bruce.

Så kom på stadion på lørdag til en festlig fodbolddag på Ballerup Idrætspark.

”Jeg tror faktisk, det er et godt tidspunkt, vi skal møde dem, hvor de måske er lidt sårede på deres tvivl på egne evner, og det vil vi selvfølgelig gå efter at udnytte.” – BSF-træner, Peer Lisdorf.

Du kan se alle kampe live på mobil eller pc her.

Denne artikel bringes i samarbejde med kvindeliga.dk.