God indsats af FA 2000’s pigeafdeling til Talentstævne Stensballe

0
1304
I weekenden deltog U13 og U14 fra FA 2000’s pigeafdeling i Talentstævnet i Stensballe. Igen blev det en weekend med masser af fodbold, social hygge på holdene og gode resultater.

U14 pigerne skal i denne sæson spille 11 mands i Liga 1. Det bliver første sæson med 11 mands, så stævnet skulle bruges til at spille holdet klar til kommende turnering, samt teste det af mod nogle af landets bedste Liga hold. Pigerne klarede sig rigtig flot og viste et flot fodboldspil. I nogle kampe havde de overtaget og i andre, kunne man godt se, at man spillede mod hold, som havde prøvet 11 mands lidt flere gange. Holdet var allerede inden stævnet ramt af et afbud og en skade, men gejst og kampviljen var stor under hele stævnet. Det kom til udtryk i kampen om 5. pladsen mod Ringsted, hvor holdet blev ramt af en 10 minutters udvisning, men alligevel formåede at presse Ringsted helt tilbage de sidste 10 minutter dog uden af kunne udligne 0-1 stillingen.  Det endte derfor med en flot 6. plads.

U13 pigerne skal ligeledes spille i Liga 1 i kommende sæson, men i 8-mands. Holdets nye træner, skulle bruge stævnet til at spille truppen klar til sæson, men også lære spillerne at kende. De spillede deres kampe med 3 formationer. 3-3-1, 2-4-1 og 1-4-2 alt efter kampenes udfald. 11 ud af 14 spillede forskellige pladser, så træneren kunne få en ide om, hvad der kunne virke eller ikke virke. Det blev en super god fodbold weekend for holdet, som endte på en flot 4. plads.

Alt i alt en rigtig god tur til et velorganiseret stævne med talentfulde hold, som endnu en gang gav tilskuerne flot fodbold og spænding til det sidste. Socialt har turen været i top for pigerne, der trods de mange hårde kampe har haft overskud til kammeraterne mellem kampene og om aftenen.