Onsdag byder på interessante kampe i Gjensidige Kvindeliga

0
1069
Fortuna Hjørring tog sejren mod VSK Aarhus. Foto: Jess Madsen.

Onsdag byder på fire interessante kampe, når tredje runde af Gjensidige Kvindeliga fløjtes i gang. Her tager KoldingQ en tur til Aarhus, mens BSF møder Farum BK/FCN. Fortuna Hjørring står klar, når FC Thy-ThistedQ kommer på besøg, mens Brøndby gæster Odense Q.

 Af Camilla Bergholm

VSK Aarhus – KoldingQ (klokken 18:30)

VSK Aarhus har startet sæsonen op med to svære kampe mod forrige sæsons tophold, Brøndby og Fortuna Hjørring. Begge har de også vist sig at være for stor en mundfuld, og aarhusianerne må fortsætte uden point på kontoen. KoldingQ derimod har allerede høstet seks point efter to kampe, hvilket har indbragt dem en førsteplads i ligaen. Det bliver derfor spændende at se, om VSK Aarhus finder formen fra Slutspillet, hvor de tog bronzen, eller om KoldingQ fastholder det gode spil, de viste i lørdagens kamp mod Odense Q.

BSF – Farum BK/FCN (klokken 18:30)

Også Farum BK/FCN har haft to hårde kampe mod de evige tophold. Den første kamp mod Brøndby endte dog senere med tre point til nordsjællænderne på grund af Brøndbys brug af en ulovlig spiller. Gåpåmodet var også til at finde på banen i lørdagens kamp mod Fortuna Hjørring. Efter en defensiv start kom Farum BK/FCN mere frem på banen og endte med at give Fortuna Hjørring kamp til stregen. De to hold delte pointene, og derfor går Farum BK/FCN ind til onsdagens opgør med fire point og en andenplads.

BSF træder onsdag ind på grønsværen med en noget svingende start i bagagen. Første kamp i sæsonen endte med et 3-0-nederlag mod Odense Q, og sidste sæsons oprykkere fra FC Thy-ThistedQ drillede dem i lørdagens opgør. Kampen endte uafgjort, og BSF hungrer derfor efter sæsonens første sejr og må indtil videre tage sig til takke med en syvendeplads.

Fortuna Hjørring – FC Thy-ThistedQ (klokken 18:30)

Tre point blev det til efter Fortuna Hjørrings første kamp, hvor de mødte VSK Aarhus. Det var derfor en god start, Hjørring-holdet fik mod Slutspillets tredjeplads. Sværere blev det i anden kamp, hvor de i store dele af kampen havde svært ved at komme rundt om Farum BK/FCN-spillerne. Fortuna Hjørring tørster efter mere, og derfor kan vi godt forvente, at de kommer ind til kampen i dag for at få en overkommelig sejr.

FC Thy-ThistedQ kan dog godt ende med at stå i vejen. I første kamp tabte de til KoldingQ, men alligevel viste de, at de sagtens kunne være med i store dele af kampen. Det evige pres, som thyboerne altid forsøger at lægge, gav pote i deres anden kamp, hvor de tog ét point mod BSF. Det virker derfor heller ikke som om, at de bare kommer til at lægge sig fladt ned i onsdagens kamp.

Odense Q – Brøndby (klokken 18:30)

3-0 blev det til i første kamp, da Odense Q mødte BSF. Et flot spillende Odense-hold, der tydeligt viste, at de hører til i Gjensidige Kvindeliga. KoldingQ viste sig dog at blive en svær modstander i deres anden kamp. Her måtte de se sig spillet ud af koldingenserne, der sad på bolden kampen igennem. Trods et nederlag befinder fynboerne sig på fjerdepladsen i ligaen, og den skal der kæmpes for at fastholde onsdag, når de møder et stærkt Brøndby-hold.

Brøndby blev taberdømt i første kamp. Derfor var det også et Brøndby-mandskab, der kom ind til anden kamp med øjnene konsekvent rettet mod modstandernes mål. Det lykkedes også holdet at sende bolden ind bag VSK Aarhus-keeperen fire gange, hvilket sikrede dem tre point og en femteplads. Brøndby sigter dog højere, og derfor kan vi godt forvente et vestegnshold, der kommer med 110 km/t, når de onsdag gæster Odense Q.

Alle kampe kan streames her.