Sille Struck er ny skribent på FODBOLD FOR PIGER

0
3343

FODBOLD FOR PIGER skifter ud i rækkerne. Signe Holt Andersen, der har dækket U18 DM, stopper for at koncentrere sig om sin professionelle fodboldkarriere i Sverige. Signe afløses af Sille Struck, der spiller kvindeliga i Odense Q. Tak til Signe for en god indsats – og velkommen til Sille. Her fortæller vores nye skribent lidt om sig selv: 

Hej alle læsere på FODBOLD FOR PIGER

Jeg hedder Sille Struck, og jeg er 20 år gammel. Jeg er ny skribent på FODBOLD FOR PIGER, hvor jeg primært kommer til at dække U18 DM rækken.

Jeg holder sabbatår, hvor jeg bruger min tid på at arbejde, og ellers tørner jeg ud for Odense Q i Gjensidige Kvindeliga.

Jeg har altid selv spillet meget fodbold på eliteplan. Jeg startede med at spille mange år i Team Viborg, inden jeg flyttede til Skovbakken IK (nu VSK Århus), men i jagt på mere spilletid på højeste niveau søgte jeg nye udfordringer i Odense Q, hvor jeg er rigtig glad for at spille nu. Derudover har jeg repræsenteret diverse ungdomslandshold, så jeg ved selv, hvad det vil sige at være U18 DM spiller, og de ting, man skal forholde sig til i den tid.

Det interesserer mig derfor meget hvad der bliver arbejdet med i de forskellige klubber, og hvordan både spillere og trænere tænker og forbereder sig gennem hele sæsonen.

Udover at jeg har stor interesse for pigefodbold og sport generelt, er jeg helt vild med at stå på ski, rejse og være sammen med mennesker, jeg holder af.

Jeg glæder mig meget, til at komme rigtigt i gang med mit arbejde her på FODBOLD FOR PIGER. Jeg håber, at vi sammen kan lave nogle gode historier og skabe endnu mere opmærksomhed omkring pige- og kvindefodbolden i Danmark.