Tag din skole eller forening med til landsholdsfest i Viborg

0
3403
Danmark spiller EM-kvalifikationskamp mod Malta i Viborg torsdag 29. august. Foto: DBU

Når Danmark den 29. august spiller EM-kvalifikationskamp mod Malta på Viborg Stadion, er det med syv spillere fra Gjensidige Kvindeliga. Du kan komme ind og heppe på de danske kvinder og se Gjensidige Kvindeliga-spillerne i aktion for landsholdet for kun 25 kroner, hvis du inviterer din skole eller forening med

Tekst: kvindeliga.dk

Det danske kvindelandshold spiller torsdag den 29. august EM-kvalifikationskamp mod Malta på Kvindelandsholdets hjemmebane Energi Viborg Arena. Landstræner Lars Søndergaard har udtaget truppen, og i denne er der syv spillere fra Gjensidige Kvindeliga at finde:

Kathrine Larsen – FC Nordsjælland
Sara Thrige – Fortuna Hjørring
Emma Snerle – Fortuna Hjørring
Katrine Louise Abel – Brøndby IF
Mille Gejl – Brøndby IF
Nanna Christiansen – Brøndby IF
Nicoline Sørensen – Brøndby IF

De udtagne spillere fordeler sig over flere klubber, så i weekenden er der mulighed for at se landsholdsspillere i aktion i tre forskellige kampe i Gjensidige Kvindeliga: BSF får besøg af Brøndby IF (lørdag), Odense Q af FC Nordsjælland (lørdag) og Fortuna Hjørring tager mod KoldingQ (søndag). Derudover er der jysk brag i Aarhus hvor VSK Aarhus får besøg af FC Thy-ThistedQ.

Tag med din skole eller forening til landskamp

Kvindelandsholdet vil gerne invitere dig og din skole eller forening til fodboldfest i Viborg. Inden landskampen kan I hygge jer i DBU’s Fanzone foran stadion fra kl. 16. Her kan I fx prøve speedcage – hvor hårdt kan I sparke? Driblebane – hvor hurtigt kan du drible? Og så kan I få malet dannebrog på kinderne, så I alle kan blive kampklar.

Inden kampen begynder, kan du også sige hej til Kvindelandsholdets Maskot EMMA HU, når hun ca. kl. 17.30 går rundt langs banderne på banen og kaster slik og merchandise ud til nogle heldige fans.

I skal bestille jeres billetter ved at klikke her, hvor der er lavet specielle billetpriser til foreninger og skoler til kun 25 kr. pr. person.

Du kan købe en almindelig billet til landskampen mod Malta lige her.