U18 DM-overblik: Brøndby alene i spidsen

0
1732
Brøndby fortsatte de gode takter i weekendens spillerunde. Foto: Astrid Simone Trolle

Denne weekend bød på masser af lækker fodbold og herligt solskinsvejr. I U18 DM-ligaen var der 6 kampe på programmet, og endnu en gang bød runden på masser af mål, spænding og fight. Brøndby fik endnu en sejr og er nu alene i spidsen. Læs mere om rundens resultater her.

Af Signe Holt Andersen

6 kampe var på programmet i denne spillerunde i U18 DM-ligaen. Det varme sensommervejr forhindrede ikke pigerne i at levere masser af mål og spænding. Runden bød blandt andet på en vigtig Brøndby-sejr og en målrig duel mellem Viborg Q og de forsvarende mestre, Fortuna Hjørring.

Brøndby – Varde (1-0)

Brøndby har startet sæsonen fremragende og fik i går deres 3. sejr i træk, da de hjemme vandt 1-0 over Varde. Kampens eneste mål blev sat ind af Signe Marvardsen efter 53 minutters spil. Brøndby indtager nu ligaens førsteplads som det eneste hold med 9 point efter de 3 første spillerunder.

Viborg Q – Fortuna Hjørring (3-6)

I Viborg blev tilskuerne underholdt med hele 9 mål, da Fortuna Hjørring kom på besøg. Kampen endte med en 3-6 sejr til de forsvarende mestre. Fortuna Hjørrings Rebekka Frederiksen scorede hele 4 kasser og indtager nu førstepladsen på topscorerlisten med 6 scoringer i 3 kampe.

FC Thy Piger – FC Nordsjælland (3-2)

FC Thy Piger har fået en fin start på sæsonen i både Kvindeligaen og i U18 DM. Lørdag tog de imod FC Nordsjælland og her blev det til en sejr på 3-2. Kampen bød blandt andet på et flot hattrick af Cecilie Bro Stefansen, mens Kathrine Møller Kühl stod for begge FC Nordsjællands scoringer. FC Thy Piger – Skyum ligger pt. nummer 2 med 7 point.

AaB – Kolding Q (1-3)

Sidste sæsons sølvvindere, Kolding Q, kunne lørdag fejre sæsonens første sejr, da de på udebane besejrede AaB 1-3. Efter bare 5 minutters spil fik Kolding Q et straffespark, og det sparkede Ajla Julardzija i kassen. Aab fik dog udlignet efter 16 minutter, da Julie Larsen nettede. I 2.halvleg havde Kolding Q overtaget og lukkede kampen med to scoringer af  Josefine Valbak og Mathilde Gaarn Hansen.

IF Lyseng – Silkeborg IF Q (5-0)

IF Lyseng fik en storsejr, da de på hjemmebane besejrede Silkeborg IF Q 5-0. Målene blev scoret af Freja Storm Jensen (x2), Helena Pedersen, Anna Schwennesen og Thea Rohde. Lyseng har nu 6 point efter 2 kampe og indtager ligaens 3.plads. Silkeborg IF Q har stadig deres første sejr til gode.

B93 – Vildbjerg (1-4)

B93 var på en svær mission søndag eftermiddag, da de havde besøg af Vildbjerg. Jyderne kom foran efter 12 minutters spil, da Ditte Østergaard nettede. Vildbjergs 3 andre mål blev sat ind af Sille Mølleskov(x2) og Anna Kirk. Audrey Valentin Grignon stod for hjemmeholdets scoring.