B73 og DGI samarbejder om futsalskole i efterårsferien

0
1451

To dage i efterårsferien kan alle piger og drenge i alderen 8-13 år komme på en spændende futsalskole. Her vil de lære nye teknikker, øve boldkontrol og stifte nye bekendtskaber alt sammen med sved på panden og fodbolden i fokus.

Af: Amanda Kieler Andersen, B73

D. 14. og 15. oktober afholder B73 i samarbejde med DGI en futsalskole, hvor børn kan komme og prøve kræfter med sporten, samtidig med at de kan stifte nye venskaber. Skolen bliver afholdt i Nymarkshallen på Øster Allé 67 i Slagelse i tidrummet 9:30 – 14:30 og børnene vil få glæde af at blive trænet af de uddannede futsalinstruktører Simon Visholm og Jimmy Schumann.

Futsal er ligesom det klassiske indendørs fodbold, som mange klubber spiller om vinteren. Futsal adskiller sig dog på nogle vigtige punkter. Blandt andet spiller man i futsal med en mindre bold, der ikke hopper lige så meget som en almindelig bold. Samtidig spiller man ikke med bander, og så foretages der et indspark i stedet for et indkast, når bolden ryger ud over siden.

En futsalkamp består af to halvlege af 20 minutters effektiv spilletid, og man er fem spillere på hvert hold.

Futsalskolen vil fokusere på at lære eleverne nye, tekniske øvelser der kan overføres til fodboldspillet på græs. Der vil være fokus på boldkontrol, afleveringer og småspil og så kommer der til at være fart på.

Alle er velkomne, uanset om man har prøvet kræfter med sporten før eller ej.

I kan tilmelde jeres børn til dette års futsalskole her.