Camilla Kur: Den sidste del af kampen bliver afgørende

0
1199
Camilla Kur i aktion i sidste års Kvalifikationsliga. Foto: Jens Langkilde.

Det er første sæson i Danmarks bedste Kvindeliga for Farum BK/FCN, og de har allerede vist, hvor de vil hen i tabellen. Holdet har nemlig indtaget førstepladsen i ligaen, hvilket ifølge Camilla Kur skyldes mandskabets gode relationer til hinanden. Lørdag venter en hård kamp mod VSK Aarhus, forklarer hun endvidere, og her gælder det om at være klar.

Af Camilla Bergholm

Camilla Kur, Amalie Vangsgaard og Florentina Olar. Flere af profilerne fra Farum BK/FCN har allerede gjort sig bemærket denne sæson. Det har de gjort ved at sende præcise indlæg ind over i modstandernes felt, score flere mål, og deres defensiv har sørget for blot at lukke fem mål ind denne sæson.

I det hele taget har holdet fra Nordsjælland vist sig godt frem ved at tage fem sejre og indsamle 17 point og en førsteplads i Gjensidige Kvindeliga. Camilla Kur, der spiller for Farum BK/FCN, fortæller, at det skyldes de gode relationer spillerne imellem.

”Timingen er altafgørende, og det hjælper relationerne med. Når vi skal spille hinanden i dybden, lave indlæg – ja, sådan set alting – så er det vigtigt, at timingen er der. Derudover har vi ikke haft den samme startellever, men alle kan gå ind og spille. Vi kender alle hinanden, så hvis man er brugt eller lidt skadet, så kan andre komme ind,” siger hun.

Derfor er det også en god følelse, når det hele har fungeret så godt, og at de nu er med helt i toppen af tabellen, forklarer hun og fortsætter:

”Det føles helt fantastisk. Vi havde ikke regnet med, at det ville se så godt ud lige nu. Vi nyder øjeblikket og håber på, at det bliver ved.”

Camilla Kur med sin datter. Foto: Jens Langkilde.

VSK Aarhus-opgøret bliver en kamp med høj puls
Det er blevet til et enkelt nederlag for nordsjællænderne. Og det var mod VSK Aarhus. Derfor tager Camilla Kur og resten af Farum BK/FCN-holdet ikke let på lørdagens opgør, hvilket hun beskriver, at de muligvis gjorde i den første kamp mod århusianerne.

“Vi skal tro på det og bakke hinanden op og blive ved til det sidste. Selvom de scorer, og vi er bagud, så skal vi blive ved med at tro på det til det sidste fløjt. Vi har været bagud før, hvor det har vist sig at være vigtigt at stå sammen”

Camilla Kur, spiller Farum BK/FCN

”Vi skulle have haft de tre point i sidste opgør mod VSK Aarhus. Men nu kender vi deres styrker og svagheder, og vi skal undgå, at de får standardsituationer, for de er gode i boksen,” siger Camilla Kur og fortsætter:

”Det bliver en meget anderledes kamp lørdag. Det er ikke en god bane, og derfor kan vi ikke spille vores hurtige spil, som vi gør på kunst. Det kommer til at blive meget frem og tilbage, men vi skal lukke kampen denne gang, hvor vi i sidste kamp manglede skarphed offensivt.”

VSK Aarhus befinder sig på femtepladsen i ligaen. Og med tre nederlag, tre uafgjorte kampe og to sejre i bagagen kommer de også ud til kampen med blod på tanden. Derfor ved Camilla Kur og resten af Farum BK/FCN-mandskabet også, hvad der skal til for at vinde kampen.

”Jeg håber, at vi er i bedre form, så vi har kræfter til sidst i kampen. Vi skal have noget energi til sidst, hvor det bliver afgjort. Det bliver en kamp, hvor vi skal kæmpe røven ud af bukserne. Vi har gjort det godt indtil videre, men det bliver en meget fysisk kamp,” fortæller den erfarne Nordsjælland-spiller.

Farum BK/FCN har været inde i en god stime, hvor det er blevet til mange gode kampe og flotte resultater – også mod de evige tophold. Og opskriften på at fastholde den gode stime har Camilla Kur et bud på.

”Vi skal tro på det og bakke hinanden op og blive ved til det sidste. Selvom de scorer, og vi er bagud, så skal vi blive ved med at tro på det til det sidste fløjt. Vi har været bagud før, hvor det har vist sig at være vigtigt at stå sammen,” slutter hun.

Kampen fløjtes i gang lørdag klokken 15:00.