AaB Efterskolecamp 2019

Lev og træn som elitespiller på Aabybro Efterskole!

Drømmer du om at kombinere efterskolelivet med fodbold på højt plan, så har du nu muligheden på AaB Efterskolecamp!

AaB Efterskolecamp er 4 dage i efterårsferien fyldt med sjov, spændende og udviklende fodboldtræning for drenge og piger mellem 12 (6. klasse) og 15 år (9. klasse).

AaB Efterskolecamp er for alle – men er absolut også for de bedste, som ønsker at udfordre sig selv. Med i oplevelsen er træning af AaB-elitetrænere, som træner i AaB’s principper indenfor forskellige temaer, som f.eks. opbygningsspil, afslutningsspil, forsvarsspil, erobringsspil og omstillinger.

Under hele AaB Efterskolecamp opholder deltagerne sig på Aabybro Efterskole, som til dagligt har et tæt samarbejde med AaB’s Talentafdeling. Efterskolens faciliteter er blandt de absolut bedste, og byder blandt andet på følgende: Nyrenoverede værelser, springcenter, gymnastiksal, fitnesslokale, CrossFit-sal, indendørs hal, fodboldbane, beachvolleybane og meget mere.

Deltagerne indkvarteres under AaB Efterskolecamp på 3-4 personers- værelser med jævnaldrende og samme køn. Herfra vil man opleve efterskolelivet på tætteste hold med den ansvarlighed, der medfølger, samt de uforglemmelige oplevelser, man får med sig i rygsækken.

Er du interesseret i at lære en masse nye mennesker at kende, udvikle dig som fodboldspiller samt prøve efterskolelivet? Så er AaB Efterskolecamp lige noget for dig!

Der er mulighed for transport fra/til Aalborg Banegård/Busterminal i skolens bus, for de, som kommer langvejs fra.

Senest tilmelding d. 30 September!

Læs mere om programmet og tilmeld dig her: https://aabcampscups.dk/event/efterskolecamp/