Thea Rhode fra IF Lyseng: ’’Det har været en rigtig god start’’

0
2050

IF Lyseng lagde ud med en sejr på 2-7, da B93 blev besejret på udebane i sæsonåbneren. Siden har de fået endnu en storsejr på 5-0 over Silkeborg IF Q og indtager dermed 3. pladsen i U18 DM

Af Sille Struck 

IF Lyseng har fået en forrygende start på sæsonen i U18 DM med to sejre og maksimum point. Lyseng-spilleren Thea Rhode, som allerede har noteret sig for to mål, ser tilbage på to gode præstationer i et interview med FODBOLD FOR PIGER.

’’Vores sæsonstart er gået super godt. Vi har spillet to rigtig fine kampe, hvor vi har taget et godt resultat med fra begge kampe. Vi lykkedes med mange ting. Vi får udnyttet vores chancer foran mål, og får sat spillet godt op,’’ fortæller Thea Rhode.

Det er specielt hjemmekampen mod Silkeborg IF Q, som Rhode mener, de virkelig kan bruge til noget:

’’Kampen mod Silkeborg gik super godt. Vi kom ud med en god indstilling, og kom hurtigt i kontrol af kampen. Silkeborg er stærke på omstillinger og dybe bolde, men vi var forberedte og koncentrerede. Efter ca. 20 min får vi scoret til 1-0 ved et flot mål fra Freja Storm. Igennem resten af kampen kommer vi til mange gode chancer, og vi får spillet bolden godt igennem vores kæder. Vi er alle godt med i kampen, hvilket også bliver vist ved, at vi har fire forskellige målscorere,’’ siger hun om kampen.

Selvom Thea Rhode og IF Lyseng har fået en drømmestart på sæsonen, er der stadig nogle ting, der skal arbejdes med.

’’Vi skal arbejde videre med at turde holde fast i bolden og have fokus på vores kommunikation under kampen, så vi kan gøre tingene lettere for os selv,’’ afslutter Rhode, som håber på at vinde en masse kampe i denne sæson, via deres stærke spilkoncept.

Der har været stilstand i DM-rækken pga. landskampe. Men nu er landskampspausen forbi, og U18 DM spillerne kan nu rette fokus på de kampe, der venter i den kommende runde. Her skal Thea Rhode og resten af IF Lyseng mandskabet forsøge at fortsætte de flotte takter, når de på udebane møder FC Thy Piger – SKYUM. FC Thy Piger – SKYUM ligger lige nu nummer to i rækken med et enkelt point mere end IF Lyseng, så der er lagt op til fight og god fodbold på Lerpytter Stadion.