“Jeg er rigtig glad for, at skolen går meget op i fællesskabet”

0
1092
Rebekka Lang Sørensen er ny elev på Sportsefterskolen Aabybro.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Rebekka Lang Sørensen, Sportsefterskolen Aabybro

Navn: Rebekka Lang Sørensen
By: Hjørring
Alder: 16 år
Efterskole: Sportsefterskolen Aabybro
Klub/række: Fortuna Hjørring – u19 Ligaen
Position på banen: Keeper

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har altid vidst jeg enten ville til USA i et år som udvekslingsstudent eller på efterskole efter folkeskolen. Efter at jeg har været ude at se efterskoler og har hørt så meget godt om et efterskoleår, var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle være efterskole.

Hvorfor blev det Sportsefterskolen Aabybro?

Det blev SEA, da den har mange af de ting jeg søgte efter. Den har en ren målmandslinje, hvilket er rart, for så der også fokus på os keepere og man har mulighed for at komme på elitelinje.

Jeg synes også det var rart, at man ville få en træner, som selv har været elitespiller og ved hvad det kræver.

I det jeg går på SEA, har jeg også muligheden for at komme hjem og træne i min egen klub, så dermed kan jeg kombinere efterskolelivet med fodbold på klub- og eliteplan.

Rebekka går på målmandslinjen på Sportsefterskolen Aabybro.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg håber på at blive en del af nye fællesskaber og lære en masse nye mennesker at kende samt få en masse gode oplevelser. Jeg vil også gerne udvikle mig selv og komme ud af min komfortzone både på fodboldbanen, men også uden for banen. Et efterskoleophold er kendt for, at man modner sig og lærer en selv bedre at kende, hvilket jeg ønsker også sker for mig.

“Et efterskoleophold er kendt for, at man modner sig og lærer en selv bedre at kende”

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Sportsligt vil jeg rigtig gerne udvikle mig på fodboldbanen og løfte mit niveau, samtidig håber jeg på, at jeg kan få opbygget mere selvtillid på fodboldbanen. Jeg har også en drøm om at blive en fast del af landsholdet.

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold?

Oplevelsen af det store fællesskab der er samt vores linjetur med fodbold og vores fælles skitur.

Hvordan har din start været?

Min start på efterskole har været rigtig god, jeg føler jeg har kendt folk i flere år, fordi man bliver hurtigt tætte. Jeg er rigtig glad for at skolen går meget op i fællesskabet. Man kan godt mærke det er hårdt at være social hele tiden, man er meget træt, når man kommer hjem i weekenden.

Rebekka har en drøm om at blive en fast del af landsholdet.