Marie Dalsgaard, Viborg Q: ”Det var dejligt at vinde igen”

0
2620
Foto fra Team Viborgs facebookside.

Viborg Q hentede sæsonens første point i U18 DM, da de onsdag aften slog Silkeborg IF Q

Af Sille Struck 

Viborg Q havde ikke fået den bedste start på sæsonen, hvor de efter sæsonens første tre kampe ikke stod noteret for nogle point.

Onsdag aften tog de imod Silkeborg IF Q, og viborggenserne fik tre tiltrængte point, som blev grundlagt af velspillende Rikke Boldrup, Mathilde Vistisen, Isabella Lindberg og Marianne Ernebjerg.

Det var ellers gæsterne fra Silkeborg, der kom bedst fra start, og kunne gå til pause med en føring på 0-1, efter et mål af Nanna Østergaard.

’’Efter en svær sæsonstart, var det dejligt at vinde igen. Vi spillede en fin første halvleg. På trods af at vi var bagud 0-1 ved pausen synes jeg, at vi kom stærkere ud til anden halvleg,’’ siger en glad Marie Dalsgaard efter kampen.

En bedre 2. halvleg
Der skulle kun gå ti minutter af anden halvleg, før Rikke Boldrup kunne udligne til 1-1. Kort tid efter fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et straffespark, som landsholdsaktuelle Mathilde Vistisen kvitterede med et mål.

Viborg Q fortsatte de flotte takter resten af kampen, og fik scoret til både 3-1 og 4-1, som også blev kampens slutresultat.

’’Vi lykkedes med at holde fast i bolden, som vi havde aftalt. Vi fandt en god balance mellem at have tålmodighed og til tider spille hurtige afleveringer, som resulterede i en del chancer,’’ afslutter Dalsgaard, som håber, at holdet kan fortsætte de gode takter, når de på lørdag møder Varde på hjemmebane.

FCN – B93 (2-1)
Onsdag aften trillede bolden også på Sjælland. Her var det FC Nordsjælland, der fik tre point, da de vandt 2-1 på hjemmebane over B93. Hjemmeholdet kom foran efter 25 minutter på mål af Signe Ulrich Mertins, og kunne gå til pause med en føring på 1-0. Midt i anden halv skabte Jazmin Schultz-Petersen spænding i kampen, da hun scorede til 1-1. Med fem minutter tilbage af kampen, scorede Signe Ulrich Mertins sit fjerde sæsonmål, og afgjorde kampen.

FC Nordsjælland vandt lørdag 1-7 over B93.