Solrød FC-piger leverede fornem pokaloverraskelse

0
2870

U14-pigerne fra Solrød FC sendte efter en flot indsats Brøndby ud af DBU Sjællands pokalturnering med en sikker sejr.

Af Solrød FC

Klubnyt

Pigerne fra Solrød FC’s U14-hold spillede onsdag aften en fantastisk kamp, da de på hjemmebane mødte Brøndby fra Liga 1, Sjællands bedste række.

Efter 1-1 ved pausen endte Solrød FC, der til dagligt spiller i Række 1, den tredjebedste række, nemlig med at vinde pokalkampen med hele 6-2.

– Vi gik ind til kampen med en enorm respekt og ydmyghed overfor Brøndby. Pigerne vidste, at de skulle spille op til deres bedste for at kunne følge med dem, og de fik at vide, at de kun kunne overraske, fortæller Malene Lundsgaard Erbo, der sammen med Jacob Erbo og Jens Fæster Sørensen udgør holdets trænerteam.

Overgik alle forventningerne
– Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at pigerne overgik vores forventninger, og vi er super stolte af dem, fastslår Malene Lundsgaard Erbo, der er imponeret over, hvor meget holdet har udviklet sig siden sommerpausen.

Generelt er efterårssæsonen også gået fantastisk godt. U14-pigerne – der består af spillere fra både 2006 og 2007 – ligger på en sikker førsteplads i sin række med 15 point efter fem kampe og en målscore på 23-3.

I pokalturneringen er Solrød FC nu fremme ved kvartfinalerne, og her venter Sundby, der spiller i den københavnske Række 1. Og da Solrød FC-pigerne igen er på hjemmebane, venter der måske en ny pokalsejr.

Kampen skal spilles 25. september, men kan måske blive rykket.

Er man interesseret i mere information om U14-holdet eller andre hold i pige- og kvindeafdelingen, kan man kontakte sportschef Dennis Bauer på 2189 1379