Mød U18 DM-profilerne: Mathilde Carstens, Fortuna Hjørring

0
2008

Mathilde Carstens er vild med mexicanske pandekager, og så elsker hun at bruge tid på træning og forberedelse til kamp i sin klub, Fortuna Hjørring

Mathilde Carstens er én af profilerne på Fortuna Hjørrings talentfulde U18 DM hold. Man har flere gange set hende optræde i forbindelse med Kvindeligaholdet i Hjørring, hvor hun senest har været med i truppen til Champions League. Derudover står hun noteret for 28 ungdomslandskampe, og hele seks mål i den rød-hvide trøje. Lær midtebanespilleren bedre at kende her.

Jeg forbereder mig bedst til kamp, når jeg ser og snakker klip med min træner omkring hvad jeg skal gøre i forhold til modstanderen. Jeg kan nu også godt lide lige at komme ud og røre en bold, og få lidt teknisk træning.

Hvis jeg kun kunne spise én ting resten af livet, så skulle det være mexicanske pandekager, da jeg synes at det er rigtig lækkert, så det må være det.

Hvis jeg kun kunne spise én ting resten af livet, så skulle det være mexicanske pandekager

Hvis jeg ikke boede i Danmark, så ville jeg nok bo i Frankrig eller Spanien, da jeg synes at de har nogle virkelig gode kvindeligaer og nogle gode hold som Barcelona, Lyon og PSG, som hver især er begyndt at have meget fokus på kvindefodbold og så har de generelt nogle gode forhold til spillerne.

På mit hold er jeg nok den der altid prøver og lave lidt sjov, for man spiller jo bedst, når man har det sjovt. På banen er jeg den mere kreative og tekniske spiller, men jeg kan nu også lide at drible lidt haha.

Det første jeg gør om morgenen er at slukke min alarm, og så spiser jeg lidt morgenmad, hvorefter jeg pakker min skoletaske og træningstaske, da jeg ofte tager direkte fra skole til Hjørring for at træne.

Hvor er jeg glad for at kunne spille fodbold og få det hele til at hænge sammen. Det bliver jo tit en uge, hvor der sker en masse med skole, træning, tid til familie osv., men det er jo bare fedt, at det kan lade sig gøre.

Den app jeg bruger mest på min telefon er nok facebook, men det er mest for at tjekke træningstider og andet i forhold til fodbold. Jeg bruger måske lidt tid på Instagram, men generelt bruger jeg ikke min telefon så meget.

Den app jeg bruger mest på min telefon er nok facebook

Mit bud på hvem der vinder U18 DM er selvfølgelig Fortuna Hjørring haha. Jeg mener, at vi har et stærkt hold med en masse gode spillere, men det handler også om lige at lære hinanden at kende, da det jo er et ungt hold med mange nye. Men jeg synes at vi er godt på vej, og har fået bedre og bedre resultater.

Mit bud på hvem der bliver topscorer i U18 DM er Asii fra mit eget hold, Fortuna Hjørring, da hun har et ret giftigt skud, og plejer altid at score en masse mål. Hun skal bare lige i gang, så skal der nok komme mange mål fra hende. Det må nok blive hende, for jeg kender jo heller så mange andre fra DM rækken, da jeg jo er en del af kvindeligaholdet og bruger mest tid der. Men jeg spiller rigtig gerne med U18 indimellem – det er altid meget sjovt.

Asii har et ret giftigt skud, og plejer altid at score en masse mål