Ti skæve til Christina Ravn: Den sjove med rappe replikker og til tider lumre undertoner

0
2274
Christina Ravn i aktion for VSK Aarhus. Foto: Iver Tidemand

1. Hvilket nummer ville du sætte på som det første, hvis du fik ansvaret for musikken i omklædningsrummet?

Altid “Tie me down” med Gryffin, Elley Duhé og L’Tric. Den tror jeg, at de fleste i omklædningsrummet også lader sig smitte af. Om ikke andet er der gratis underholdning ved mig, der hæmningsfrit giver den op til dans 😊

2. Hvad vil du helst blive bedre til fodboldmæssigt?

Jeg forsøger at træne eksplosivt med det spinkle håb om at øge min topfart. Og ellers forsøger jeg konstant at blive bedre til at time mine indgreb for at kompensere for min knap så høje fart.

3. Har du nogen rutiner, du udfører inden en kamp?

Jeg spiser tit det samme til morgenmad, men det er nok mere et tilfælde af, at det er dét, der står i køkkenet. Jeg tilpasser også min aftensmad aftenen inden, jeg skal spille kamp, så der forhåbentlig er gode ben og benzin på tanken. Og så er det altid rart at høre noget højt og god musik og svinge træbenet, inden man går til opvarmning og spiller en form for gris (jonglere) med andre bogstaver og regler.

4. Hvis du ikke spillede fodbold, hvilken sportsgren havde du så kastet dig over?

Som barn spillede jeg både fodbold, håndbold, badminton og tennis. Da jeg startede i Skovbakken som junior, spillede jeg også badminton, inden jeg måtte prioritere. Så nok en af de tre. Badminton tror jeg dog mest. Men fik jeg valget igen, ville jeg stadig vælge fodbold.

5. Hvilken fodboldspiller ville du allerhelst spille sammen med?

Katrine S. Pedersen! Kæmpe idol!

6. Hvordan vil dine venner beskrive dig?

Nok som den sjove med rappe replikker og til tider lumre undertoner, men også den følsomme, der gerne vil sørge for, at alle har det godt. Og til tider også en rappenskralde, hvis der går for lang tid imellem måltiderne….

“Sammen med ovenstående er min rolle nok en god blanding af en skrap tante og en hyggeonkel med en snært af hjertevarm bedstemor, som nyder at give is og kage og gøre andre glade”

Christina Ravn, spiller VSK Aarhus

7. Hvilken rolle har du på dit hold?

Kan man sige det samme som i spørgsmål nummer 6? 😊Ej, jeg forsøger selvfølgelig at gå forrest så meget som muligt i fodbold- og klubmæssig sammenhæng. Fodboldmæssigt især når det går skidt, det være sig både verbalt og spillemæssigt (dermed ikke sagt at det altid lykkes). Sammen med ovenstående er min rolle nok en god blanding af en skrap tante og en hyggeonkel med en snært af hjertevarm bedstemor, som nyder at give is og kage og gøre andre glade.

8. Hvilke tre ting ville du tage med på en øde ø?

Forudsat det er en øde ø i varmt og solrigt vejr: En oppustelig badedyrsflamingo, solcreme og mars-is!

9. Når du ikke er på træningsbanen, hvor kan man så finde dig?

På skrænten hjemme på adressen i Ry med hakken og havehandskerne og hiver ukrudt op. Åh ja, så har jeg jo et fuldtidsarbejde som projektleder i en IT-virksomhed, der hedder CGI. Her går størstedelen af min tid jo sådan set. Og ellers forsøger jeg at bruge tid med min kæreste, familie og venner.

10. Hvad er dit bedste fodboldminde?

Indtil for et år siden må det være, da jeg som junior vandt The double med Skovbakken i 2006. Men jeg må sige, at HELE sidste sæson har overtaget. Med bronzen, dét hold og den kamp og måde vi sikrede os bronzen på med 680 tilskuere på Vejlby stadion og den efterfølgende 3-0-sejr med en markspiller på mål i 85 minutter, og de gange vi vendte nederlag til sejre. Selv den kamp, hvor jeg uprovokeret og venligt på eget frispark serverede et mål til Kolding i de døende minutter, og vi bare skulle have uafgjort for at sikre tredjepladsen over vinteren. Selv det efterfølgende 4-0-nederlag i Fortuna Hjørring, som var nok til at sikre os tredjepladsen over vinterpausen på trods af, at jeg havde følelsen af at have smidt det hele væk kampen forinden. Det var vildt, og det var og er stadig en KÆMPE forløsning at stå med bronzen og kigge tilbage på.