Stor jubilæumsdag i Solrød FC

0
1596

Solrød FC fylder 50 år, og jubilæet fejres ved en stor reception i klubhuset på lørdag d. 28-09-2019, fra 10.00 til 16.00.

Af Solrød FC

KLUBNYT

På den store dag spiller mange af fodboldklubbens hold også på hjemmebane, og begge seniorhold spiller på stadion.

Klokken 12.00 spiller kvinderne, mændene spiller to timer senere, og i dagens anledning er der gratis pølser til de første 100 tilskuere.

Solrød FC-formand Mikkel Juul ser frem til jubilæumsdagen, der forhåbentlig bliver en stor fest dag med masser af mennesker både til receptionen og de mange kampe.

– Vi håber, at såvel gamle som nye medlemmer, sponsorer, samarbejdspartnere, forældre og mange flere kommer og fejrer dagen sammen med os, lyder det fra Mikkel Juul.

Officielt er det først den 29. september, at Solrød FC fylder 50 år. Men jubilæet fejres altså på lørdag, som er en langt bedre dag til den slags.

Kvinder og piger med succes
Sportsligt er det et rigtig godt tidspunkt at fejre klubben på. Mange af klubbens hold har nemlig stor succes. Især kvindernes seniorhold, der ligger på førstepladsen i Kvindeserie Øst, landets tredje bedste række.

Så højt har Solrød FC’s kvinder aldrig tidligere været placeret. Faktisk har holdet ikke tabt en kamp siden forårssæsonen 2018.

Et par af klubbens pigehold er også i aktion på klubbens anlæg i løbet af lørdagen. U11-pigerne spiller klokken 10.00, og 13.30 er det U14-pigerne, som løber på banen.

Begge hold har fået en suveræn start på sæsonen med lutter sejre.

Receptionen på lørdag finder sted i klubhuset på Tingsryds Allé 27 A.