SuperMatch bliver en kamp om point i bunden

0
874
Odense Q, der her jubler efter en scoring mod Fortuna Hjørring, møder på lørdagd BSF på udebane. Foto: Iver Tidemand

OdenseQ åbner dørene for sæsonens første SuperMatch i Marienslystcenteret, når de tager imod VSK Aarhus lørdag kl. 13.00

Tekst: Kvindeliga.dk

Ugens SuperMatch finder sted Marienslystcenteret, hvor OdenseQ tager imod VSK Aarhus. Begge hold har haft en svær sæsonstart, hvor det ikke er blevet til mange point. OdenseQ kommer dogmed en sentationssejr, i Hjørring i sidste spillerunde, i bagagen og skal forsøge at tage optimismen med videre ind til dette opgør. Lige som OdenseQ kommer VSK Aarhus til Odense med selvtillid ovenpå en storsejr over ligaens absolutte bundhold fra BSF.

“Vi skal genkalde følelsen, fra sidste weekend. Det er så fantastisk fedt at vinde fodboldkampe, vi skal kunne mærke den glæde ved spillet og jagte forløsningen. Vi ved godt, at træerne ikke vokser ind i himmelen og vi skal være ydmyge i vores tilgang til spillet. Vi skal kæmpe for vores point. Vi har et ungt hold, sidste weekend spillede vi med seks spillere på 18 år, det vil give udsving i løbet af sæsonen. Men når vi lykkedes med tingene, spiller vores eget spil og som et hold er vi et rigtig godt fodboldhold. Selvom vi er ekstremt glade for vores sejr i Hjørring, findes der for os kun hårdt arbejde. Vi ser ikke, hvor de andre hold befinder sig i tabellen, vi skal gå ind og gøre vores arbejde og arbejde hårdt for hvert eneste point,” fortæller Steen Hansen, Cheftræner OdenseQ.

VSK har tanket selvtillid

VSK Aarhus fik i sidste weekend sæsonens første hjemmesejr, da de besejrede BSF 4 – 0, det bliver en vigtig kamp for gæsterne, om at holde sig til i tabellen.

“Vi kommer med selvtillid fra en god hjemmesejr i sidste weekend. Der var en masse gode elementer i spillet, der fungerede godt for os mod BSF, det skal vi bygge videre på. Vi skabte blandt andet langt flere chancer, end vi er lykkedes med i de første kampe. I Odense bliver en afgørende faktor, at kampen spilles på kunst. Det betyder, at spillet bliver mere teknisk og i højere grad langs jorden. Græsbanerne er svære i øjeblikket, så det passer os rigtig fint. OdenseQ står godt på banen og de er gode til at forsvare sig, vi skal spille hurtigt og udnytte mellemrummet mellem deres to kæder for at få point med hjem. Ligaen er tæt i denne sæson, så det er vigtigt at vi scorer på vores chancer og får point med hjem,” siger Hans Paarup, cheftræner VSK Aarhus.

Kampe spilles i Marienlystcenteret og kan ses LIVE her på Kvindeliga.dk, det er på lørdag 14. september kl. 13.00.

Du kan se kampen live her.

Få mere info om Gjensidige Kvindeliga på www.kvindeliga.dk