Katrine S. Pedersen står i spidsen for fodboldskolen Coerver Just4Girls i Vejle i efterårsferien, hvor fokus er på teknisk træning

Fodboldpiger i årgangene 2006-2012, som vil forbedre deres teknik, får en spændende mulighed i efterårsferien i Vejle. Det sker, når firmaet Coerver Coaching sammen med landsholdets tidligere anfører Katrine S. Pedersen inviterer til fodboldskole mandag og tirsdag den 14.-15. oktober på Vejle Idrætsefterskole.

“Coerver Just4Girls”, som fodboldskolen hedder, er baseret på træningsprogrammet Coerver. Den består af to gange fire timers træning, der har fokus på teknik og  angrebsfodbold, og der reklameres med “det sidste nye indenfor teknisk træning”.

“Et udfordrende, sjovt og positivt miljø sørger for at alle spillerne udvikler deres individuelle færdigheder og deres spilforståelse,” lyder filosofien bag fodboldskolen.

Katrine S. Pedersen, ´som er en af flere trænere på fodboldskolen, underviser til daglig på Vejle Idrætsefterskole og er assistenttræner for kvindelandsholdet. Hun har selv en lang karriere bag sig som topspiller i Danmark og Norge og har rekorden for flest fodboldlandskampe nogensinde.

Coerver Just4Girls koster 595 kr. at deltage i. Sidste fríst for tilmelding er 1. oktober. Læs mere her.