Forrygende start!

0
1996

Lægårdens piger er kommet rigtig godt i gang med at vinde fodboldkampe i dette skoleår. Det er blevet til 3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag i de kampe de har spillet indtil videre og det er helt vildt, som holdet allerede har udviklet sig siden starten af året.

Træner Bo Thomsen siger om holdet:

“Man skulle ikke tro, at de spillere man ser på banen nu, er de samme spillere som startede hos os i august måned. Det er en vild udvikling de allerede har været igennem, og det har de, fordi de ved hver træning forsøger at lære nyt og gør deres bedste! Derudover har de gennem kampene fået troen på, at de godt kan, og jeg glæder mig meget til at følge dem i de næste mange måneder både på og udenfor banen.”

Troen på egne evner skinnede også igennem tirsdag den 1. oktober, da Lægårdens piger med 1 minut igen var bagud med 0-1 mod Lyngs, men en forløsende scoring i de døende sekunder sikrede pigerne en uafgjort og dermed et vigtigt point.

Læs mere her om Lægårdens fodboldlinje og find ud af hvad vi kan kan gøre for dit fodboldtalent;-)