Kom til pigefodboldcamp på Brøndby Idrætsefterskole

0
2343

Er du vild med fodbold og født i 2005 eller 2006? Så er det bare med at melde dig til årets fodboldcamp for piger på BIE. Du får to fantastiske dage med masser af sjove oplevelser og inspirerende fodboldtræning.

Tidspunkt: 23. november fra 9.30-17.15 & 24. november kl. 9.30-15.30                       Sted: Brøndby Idrætsefterskole, Brøndbyvester Boulevard 6, 2605 Brøndby           Tilmeldingsfrist: 3. november (begrænset antal)                                                         Pris: 300 kr.                                                                                                 

Derfor skal du med                                                                                                       – Du bliver trænet af super dygtige trænere                                                                      Du bliver meget dygtigere teknisk og taktisk                                                                  Du møder en masse andre søde piger                                                                            Det bliver super sjovt og udfordrende                                                                            Du får et indblik i efterskolelivet

Du har mulighed for at overnatte på efterskolen, så du kan se, hvordan livet på vores efterskole foregår. Det er en rigtig god idé, hvis du overvejer at blive en del af vores pigefodboldlinje i 9. eller 10. klasse.

Plads til alle                                                                                                        Campen foregår over to dage med fire træningspas i alt, . Det er ikke afgørende, hvor god du er til fodbold – det vigtigste er, at du brænder for spillet og har lyst til at blive bedre. Uanset dit niveau er der garanti for masser af sjov fodboldtræning og stærke fællesskabsoplevelser.

Et stærkt trænerteam                                                                                                 På campen står mange dygtige trænere klar til at give dig dit livs bedste træning. Du kan blandt andet møde:

Gitte Andersen, tidligere landsholdsspiller (79 kampe), kontraktspiller i Brøndby IF, talenttræner for DBU og træner på pigefodboldlinjen på BIE

Per Nielsen, tidligere landsholdspiller (10 kampe), kontraktspiller i Brøndby IF (547 kampe), cheftræner for Brøndby IF’s bedste kvindehold og træner på pigefodboldlinjen på BIE

Derudover kan du møde et par hemmelige stjerner, som har gået på BIE’s pigefodboldlinje. De fortæller om deres tid på skolen og om deres karriere bagefter. Du kan godt begynde at glæde dig.

Der offentliggøres løbende nye trænernavne på: https://www.facebook.com/Broendbyidraetsefterskole/

Tilmeld dig hurtigst muligt                                                                                       Der er kun plads til 40 piger på campen, og det plejer at gå hurtigt med at få fyldt holdet op. Så tilmeld dig med det samme, hvis du vil være sikker på at få en plads.

  1. Send en mail til gitte@brondby-ie.dkmed navn, årgang, klub, trøjestørrelse (noter også, om du ønsker at overnatte på skolen)
  2. Vi sender derefter et kontonummer, som du skal indbetale de 300 kr. på
  3. Når vi har registreret din betaling, sender vi en bekræftelse på din tilmelding samt et detaljeret program for campen

Med i prisen er træning, foredrag, frokost, mellemmåltider og frugt samt en særlig camp-spillertrøje. Hvis du ønsker at overnatte, er det også med i prisen.

Du kan læse mere om Brøndby Idrætsefterskole her: http://www.brondby-ie.dk