Sammenhold, Styrke og Sverige med Idrætsefterskolen Klintsøgaard

0
1809

Igen i år har fodboldlinjen på Idrætsefterskolen Klintsøgaard været på træningsophold i udlandet. Denne gang gik turen til Sverige, hvor vi boede på firestjernede hotel i Malmø samt trænede og spille kampe i Lund BK.

Af Henrik Østergaard, Kaj Strøh og Mette Pawlik Thorsen – lærere på Idrætsefterskolen Klintsøgaard

På det fantastiske træningsanlæg i Lund, var der masser af smil, grin og intensitet til hvert træningspas. På Klintsøgaard træner pigerne nogle gange sammen med drengene, og det gjorde vi naturligvis også på turen, hvor alle fodboldelever deltog.

Hver formiddag bød på et træningspas på to timer og efterfølgende var der mulighed for at opleve Lund og Malmø med alle deres spændende tilbud.

Onsdag aften skulle vi prøve kræfter med det udvalgte pigehold fra Lund BK. Det foregik på Lund Stadion, og det blev en intens kamp, hvor vi spillede rigtig godt mod en svær modstander. Da dommerens slutfløjte lød, kunne Klintsøgaards piger løfte hænderne over hovedet efter en velfortjent sejr.
Fodbolddrengene fra efterskolen tog guld hjem som verdens bedste heppekor for de godt kæmpende piger. Der blev sunget mange sange og skrålet højt i bussen hjem til hotellet af både drenge og piger.

Trætte, men glade nåede bussen atter Klintsøgaard torsdag eftermiddag – hvor alle elever tog hjem på en velfortjent forlængede weekend.