Odense Q hentede tre tiltrængte point

0
1225

Lørdag vandt Odense Q 3-0, da de mødte KoldingQ. Og det var en vigtig sejr for fynboerne, der har været inde i en svær periode. Men nu er Odense Q-mandskabet tilbage på hesten, og på lørdag skal de så møde FC Thy-ThistedQ.

Af Camilla Bergholm. Interview foretaget af Odense Q.

Odense Q sparkede forrige weekend bolden tre gange ind i modstanderne fra KoldingQ’s mål. Det førte til en sejr og tre vigtige point, da fynboerne har været inde i en blandet periode, hvor pointene har været få. Odense Q-træner, Steen Hansen, er godt tilfreds med, at deres plan lykkedes.

”Vores plan i første halvleg lykkedes rigtig godt. Jeg synes, at vi står godt, når de har bolden. Vi ser kompakte ud, og vi får samtidig lavet de mål, som vi også har gjort i de andre kampe,” siger han.

Det var et fokuseret Odense Q-mandskab. Foto: OdenseQ.dk

Til gengæld var han ikke tilfreds med anden halvleg, hvor han kunne se sit hold bakke lidt mere væk fra bolden.

”Jeg står til gengæld med en følelse af, at vi i anden halvleg bliver en lille smule bange for at spille. Det var ellers noget af det, vi snakkede om i pausen, men det virkede til, at vi til tider blev lidt lammet på det punkt. Kolding kommer meget på bolden i anden halvleg, og vi har en periode, hvor vi nærmest sparker bolden væk på vores førsteberøringer, fordi vi bliver bange for at spille og for at lave de fejl, det kan medføre. Der havde jeg gerne set os fortsætte med den spillelyst og det initiativ, vi viste i første halvleg,” fortæller Steen Hansen.

Alligevel fik fynboerne indkasseret de tre point, og det betyder meget for Odense Q-mandskabet.

”Det betyder helt vildt meget. Vi har den seneste måneds tid op til kampen været igennem et svært program, hvor vi ikke hentede så mange point, men hvor vi alligevel fik sat nogle gode aftryk på kampene. Og at vi så kommer tilbage på vindersporet mod Kolding, blandt andet fordi vi sætter organisationen rigtigt og forsvarer vores eget mål godt. Det betyder meget,” slutter han.

På lørdag tager Odense Q imod FC Thy-ThistedQ. En kamp, der fløjtes i gang klokken 13.