BSF hyrer tidligere FCN-træner til kvindeeliteholdet

0
2501
Sportschef Thomas Maale (th.) byder Kasper Klarskov Nielsen velkommen i BSF.

Kasper Klarskov Nielsen overtager 1. januar 2020 cheftrænerposten for kvindeeliteholdet i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF). Målet er at genvinde pladsen i Gjensidige Kvindeliga

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) har fundet træneren, der fra 1. januar skal stå spidsen for førsteholdet, som i foråret skal spille kvalifikation om en plads i næste sæsons Gjensidige Kvindeliga.

Kasper Klarskov Nielsen afløser sportschef Thomas Maale, som tog midlertidigt over, efter at Peer Lisdorf blev fyret tidligere på sæsonen efter et skuffende efterår, hvor det bare er blevet til fem point i 13 kampe.

”Det er et spændende hold, der har været lidt uforløst i denne sæson i forhold til deres potentiale. Samtidig er det et hold, hvor der er mulighed for at kunne udvikle noget professionalisme, som jeg også ser som en spændende udfordring. For mig bliver det også et gensyn med kvalifikationsligaen, som jeg ser frem til,” siger Kasper Klarskov Nielsen til BSFs hjemmeside.

”Det er et spændende hold, der har været lidt uforløst i denne sæson i forhold til deres potentiale”

Kasper Klarskov Nielsen, kommende cheftræner, BSF

Kasper Klarskov Nielsen er tidligere cheftræner og assistenttræner for FC Nordsjælland, og det er der han i foråret 2019 spillede kvalifikation og lykkedes med at kvalificere holdet til Gjensidige Kvindeliga.

”Det gode ved kvalifikationsspillet er, at jeg som ny træner har en lang opstart. Dermed har jeg god tid til at arbejde et koncept ind, der er stærkt nok, til at holdet kan blive i rækken. Målet vil være at vinde rækken og få noget succes på den front, og cementere truppens berettigelse i den bedste række. Når holdet til sommer forhåbentlig stadig er en del af ligaen, vil der kunne bygges ovenpå der,” siger han.

“Større potentiale i truppen”

Kasper Klarskov Nielsen har fulgt holdet i de seneste kampe og siger til klubbens hjemmeside, at han er blevet stadig mere positiv i forhold til holdets muligheder, jo mere han har set dem spille:

”De point, man har, afspejler ikke potentialet i truppen. Man har til dels været uheldige, og til dels ineffektive, hvor det handler om kvalitet i afgørende situationer. Men når jeg kigger på spillernes individuelle kvaliteter, kan jeg ikke se, hvorfor de ikke skal være i den bedste række,” siger Kasper Klarskov Nielsen, som siger at holdet har en fin stamme, men også håber at kunne tiltrække forstærkninger.

Sportschef Thomas Maale kalder den nye træner for et godt match for BSF:

”Kasper har den helt rette profil, som holdets kommende træner. Han er ung, sulten og brænder virkelig for at gøre noget godt med holdet. Taktisk er han vanvittig dygtig, og det er også en fordel at han kender en del af de hold, vi kommer til at møde i kvalifikationsspillet,” siger Thomas Maale.

Spillerne bakker op

I følge BSFs hjemmeside er der også opbakning til trænervalget blandt spillerne. Anfører Michelle Madsen har således været med på råd som repræsentant for holdet. Bestyrelsens kvindeansvarlige Jakob Waag Villadsen bakker selv sagt også op:

”Vi er meget fortrøstningsfulde ved at Kasper som ny træner: Han har stået der før, han kommer med nye ideer og kompetencer, samtidig med at han bygger på nogle gamle dyder. Kasper kan på den måde ikke bare skabe grundlaget for de point der skal hentes i foråret, men også være med til at udvikle det setup, som traditionelt har givet BSF en placering i toppen af dansk kvindefodbold,” siger han

Læs også: Peer Lisdorf stopper med øjeblikkelig virkning i BSF