Overblik 1. division: Tæt kamp om andenpladsen i pulje 1

0
1707
Foto: Kjeld Bo Rasmussen

Weekendens kampe i 1. division bød på sejr til Vildbjerg i pulje 2, som dermed har sikret sig puljens andenplads. Der var også dømt topopgør mellem B93 og Sundby i pulje 1, hvor der forsat er kamp om andenpladsen.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe

JAI, Aarhus – Vildbjerg (0-2)

I pulje 2 blev det i weekenden afgjort, at det bliver Vildbjerg, som rykker med Aab op i Kvalifikationsligaen. Det skete efter en sejr på 0-2 over JAI, Aarhus. Vildbjerg var hurtigt ude af starthullerne, hvor Julie Fonager Lind sparker bolden i mål efter blot tre minutter med assist fra Nina Skjøtt, som også selv formår at sætte bolden i nettet efter 33 minutters spilletid. Vildbjerg kunne dermed tage hjem med endnu en sejr i bagagen.

Fortuna Hjørring kan ikke rykke med op, da de allerede har et hold i Kvindeligaen.

Sundby – B93 (1-1)

I pulje 1 var der dømt topopgør, da Sundby fik besøg af B93, som ligger på en sikker førsteplads. De to hold kæmpede om spillet, og det var først i anden halvleg, at B93 fik spillet bolden i nettet med et langskud fra Rosa Elizabeth Horskjær. Kampen går fire minutter i overtid, hvor det lykkes Sundby at udligne med scoring fra Andrea Skjold Frøshaug, og det ender dermed uafgjort mellem de to tophold.

FC Damsøe – Næsby (0-3)

Lørdag formiddag tog FC Damsøe imod Næsby på hjemmebane. Næsby får hurtigt spillet bolden i mål med scoringer fra Agnes Klingenberg og Julie Dollerup Skov, og de fører dermed 2-0 efter blot 12 minutter. FC Damsøe får dog stabiliseret og har også nogle enkelte chancer, inden Majbritt Henningsen fra Næsby for alvor afgør kampen, og sender bolden i nettet til 0-3.

Dermed indtager Næsby puljens andenplads med 22 point.

Østerbro IF – HB Køge pigefodbold (2-3)

Det blev en tæt og målrig affære, da spillerne fra Køge besøgte Østerbro IF. HB Køge Pigefodbold kom godt fra start og scorer to hurtige mål leveret af Sasja Fabäch Hansen og Maria Uhre Nielsen. Dette vil Østerbro IF dog ikke sidde overhørig, og de sætter bolden i nettet med mål fra Sara Dorthea Nielsen. HB Køge Pigefodbold når kun lige at give bolden op, før Julie Kjer Offersen fra Østerbro IF udligner til 2-2 kun 22 minutter inde i kampen. Det bliver en tæt anden halvleg, men til sidst får Marie Uhre Nielsen igen chancen og prikker bolden i mål kun et par minutter inden overtid, og sikrer HB Køge Pigefodbold sejren.

HB Køge Pigefodbold ligger derfor lige nu og ånder puljens andenplads, Næsby, i nakken, hvor de med kun én kamp igen stadig er i spil til at slutte af på andenpladsen.

Weekendens øvrige resultater: