VSK Arhus tager afgørende sejr i udsat kamp

0
1287
VSK Aarhus i en slutspilskamp i foråret mod BSF. Arkivfoto: Steen Trolle

Den udsatte kamp mellem BSF og VSK Aarhus fandt sted søndag eftermiddag på Herlev Stadion

Af: Kvindeliga.dk

Den udsatte kamp fra 10. spillerunde, blev i dag spillet på Herlev Stadion. VSK Aarhus, der havde masser at spille for, mødte veloplagte op, på BSF’s midlertidige hjemmebane; Herlev Stadion. Hjemmeholdet BSF, derimod, kan ikke længere nå at blive andet end ligaens absolutte bundhold i efterårssæsonen. De skal indstille sig på Kvalifikationsliga til foråret, og forsøge at kæmpe sig hurtigt tilbage i landets bedste række.

Der var da også kun spillet 10 minutter før gæsterne kunne sætte dagens første bold i mål. 1-0 til VSK Aarhus på mål af Olivia Møller Holdt. Efter 25 minutter stod der 0-3 på tavlen, Sofie Bloch Jørgensen og Cecilie Winther Johansen havde begge nettet én enkelt gang. Pauseresultatet i Herlev blev 0-3 til gæsterne fra Aarhus.

I anden halvleg fortsatte bombardementet mod hjemmeholdets mål og efter 55 minutters spil stod der 0-5 på tavlen. Jannie Thomsen ville også deltage i målfesten og Cecilie Winther Johansen scorede sit andet mål i kampen.

I kampens døende minutter fik Chirine Lamti reduceret til slutresultatet 1-5.

I næste weekend spilles sæsonens sidste spillerunde. BSF får hjemme besøg af et velspillende FC Thy-ThistedQ hold, der kæmper for at overvintre på ligaens fjerdeplads. VSK Aarhus skal en tur til Kolding. Kun tre point adskiller de to hold, VSK kan holde sig tæt på fjerdepladsen, mens KoldingQ kan spille sig op á point med netop VSK, med en hjemmesejr.  Det er næste lørdag 16. november kl. 13.00.

Du kan se kampene live her.