Hans Paarup stopper som cheftræner i VSK Aarhus

0
2088
Cheftræner Hans Paarup siger i midten af december farvel til VSK Aarhus´, hvor han har været cheftræner i halvandet år.

Hans Paarup forlader VSK Aarhus efter halvandet år som cheftræner for kvinderne. Opsigelsen begrundes med, at han ikke kan få trænerjobbet til at hænge sammen med familie- og arbejdslivet

Efter halvandet år som cheftræner for VSK Aarhus kvindeligahold har Hans Paarup meddelt klubben, at han stopper, når holdet går på vinterpause til december. Hans Paarup begrunder sin opsigelse med, at han ikke kan få trænerjobbet til at hænge sammen med det øvrige familie- og arbejdsliv.

”Min tid hos VSK har været spændende og lærerig. Det, at vi vandt bronze sidste år, var en kæmpe præstation i forhold til, hvor vi stod, da jeg overtog holdet forrige sommer, og spillernes præstation ser jeg tilbage på med stolthed. Nu er der et sundt træningsmiljø, og jeg er helt tryg ved at overlade holdet til andre. Jeg vil gerne sige tak til spillere og ledere og alle de frivillige omkring holdet. Samarbejdet med hinanden er og skal være det, der driver værket i VSK. Jeg vil helt sikkert følge med på sidelinjen fremadrettet,” siger Hans Paarup i en pressemeddelelse.

“Jeg er helt tryg ved at overlade holdet til andre”

Hans Paarup, afgående VSK-træner

Pokalkampen mod Fortuna Hjørring blev dermed sidste kamp med Hans Paarup på sidelinjen i kamp for VSK Aarhus. Som klubben skriver, så har særligt afslutningen på efteråret “igen bevidst, at Hans Paarup har skabt en stærk kultur, der kan præstere under pres”.

Har skabt harmonisk og velfungerende trup

”Hans har været karakteriseret ved at have stor fokus på den enkelte spiller og en kontinuerlig dialog omkring den enkeltes udvikling. Et udtryk, som har passet rigtig godt ind i VSK Aarhus’ ønske om at have et stærkt udviklingsmiljø. Hans har leveret et flot stykke arbejde, hvor han sammen med det øvrige team virkelig har understøttet en harmonisk og velfungerende trup. Vi havde naturligvis gerne set, at Hans havde været her sin aftale ud frem til sommer, men samtidig har vi stor sympati for at der bliver sagt fra, hvis ikke hans hverdag harmonerer med trænerjobbet i VSK Aarhus på nuværende tidspunkt,” siger kvindeformand Marie Greve.

Hun fortsætter:

”Vi glæder os over de flotte resultater både i tabellen og hos de enkelte spillere, som Hans har været med til at levere, og takker ham for en altid grundig, struktureret og kvalitativ tilgang til hans trænergerning, som har skabt et positiv aftryk i klubben. Hans skal have al muligt held og lykke fremadrettet.”

Klubben er nu i fuld gang med at finde en afløser for Hans Paarup. Forventningen er, at der hurtigt bliver fundet en ny træner.