B73 Damesenior skal nu have nyt trænerteam

0
3008
B73 damesenior
Billede: Foto Hansen
Trænerteamet for B73 Slagelses to dameseniorhold har valgt at stoppe. Klubben er derfor nu i gang med at søge nyt team til deres to 11-mandshold.
Af: Amanda Kieler Andersen, B73

KLUBNYT: B73 Slagelse er i øjeblikket på udkig efter et nyt trænerteam. Det sker efter cheftræner for Damesenior, Kasper Jensen Larsen, har valgt at trække sig for at søge nye udfordringer.

Selvom det er et enormt vemodigt farvel, så tror jeg, at truppen kommer til at få godt af et par nye sæt øjne – Kasper Jensen Larsen

”Efter 7 år i klubben først som assisterende træner og efterfølgende som cheftræner er der brug for nye kræfter. Selvom det er et enormt vemodigt farvel, så tror jeg, at truppen kommer til at få godt af et par nye sæt øjne,” siger Kasper Jensen Larsen.

Succesfuldt 2. hold

I skrivende stund er der allerede tilknyttet fysioterapeut og målmandstræner til holdet, og B73 er derfor nu på udkig efter trænere til deres brede trup bestående af to 11-mandshold. Noget de har kæmpet for at få i lang tid, og som i sommers endelig blev en realitet.

Jeg bliver i klubben, og så håber jeg, at det en dag bliver et gensyn med spillerne – Kasper Jensen Larsen

Efter klubben fik glæden af to 11-mandshold, lykkedes det dem da også at rykke op i serie 1 med deres 2. hold. Noget som både sportschef Dennis Holm og tidligere cheftræner Kasper Jensen Larsen begge var glade for og stolte af, da der i denne sæson også har været et udpræget fokus på breddespillerne.

Læs mere om B73’s to 11-mandshold lige her:

Stor glæde i B73 Damesenior: Endelig har vi to 11-mandshold

Nyt trænerteam kan medvirke til oprykning

”Af flere omgange har damesenior været tæt på at rykke op i Kvindeserie Øst, og vores ambitioner er at få et trænerteam, der kan medvirke til, at vi endelig lykkedes og rykker op i Kvindeserie Øst, og som også kan understøtte vores samarbejde med Slagelse Talent og Elite,” siger sportschef for B73, Dennis Holm.

Selvom det er et vemodigt farvel for både træner og spillere, så forlader tidligere cheftræner Kasper Jensen Larsen ikke klubben helt. Selvom han ikke skal være i frontlinjen mere, kommer han stadig til at arbejde i kulissen på at få klubben til at køre endnu bedre.

”Lige nu søger jeg nye udfordringer, ligesom damerne trænger til nye udfordringer. Jeg bliver i klubben og så håber jeg, at det en dag bliver et gensyn med spillerne,” siger Kasper Jensen Larsen.

Du kan læse B73’s stillingsopslag lige her: B73 Slagelse søger Kvinde Senior træner