Solrød FC-piger får ny stærk træner

0
1449

Den 56-årige Tonny Aaberg er netop tiltrådt som assisterende træner for U16-pigerne i Solrød FC, hvor Peter Schultz har været cheftræner siden august.

Af Solrød FC

Klubnyt

Det er en erfaren herre, som fremover skal stå i spidsen for U16-pigerne sammen med Peter Schultz. Tonny Aaberg har nemlig været træner i 16 år. Han har trænet både piger og drenge – samt mænd og kvinder. Og senest har han været træner i Vestegnen FK, der hører hjemme i Vallensbæk.

– Tonny er en rigtig dygtig træner, så jeg er meget glad for, at han har sagt ja til at komme til Solrød FC, siger Peter Schultz, der tidligere har arbejdet sammen med Tonny Aaberg.

Det var i Taastrup FC, at de arbejdede sammen, og at de kender hinanden godt, ser Dennis Bauer, der er sportschef i Solrød FC, som en kæmpe fordel.

– Det er helt perfekt, at vi ved, at de svinger godt sammen. De kommer til at udgøre et meget stærkt trænerteam. Med de ambitioner, vi har i klubben, er det også vigtigt, at vi nu har to stærke trænere, der er her på fuld tid. Så jeg er meget glad for, at vi har kunnet lave en aftale med Tonny Aaberg, fastslår Dennis Bauer.

Store ambitioner
Tonny Aaberg bor i Taastrup, og han glæder sig meget til den kommende tid, selv om det både er mørkt og koldt, når de er i aktion på kunststofbanerne.

– Jeg elsker at lære fra mig, fortæller Tonny Aaberg, der er overbevist om, at han sammen med Peter Schultz kan udvikle U16-holdet. Ret meget endda. Især fordi der er opbakning til det fra klubbens side.

Kvindeseniorholdet har netop vundet Kvindeserie Øst, landets tredjebedste række, og med det hold som lokomotiv er Solrød FC i øjeblikket i gang med at løfte hele pige- og kvindeafdelingen. U16-pigerne spillede i efteråret i Række 1 – niveauet under Øst 2, som Sjællands næstbedste række hedder.

– Jeg synes, det er et spændende projekt, som klubben har gang i. På U16-holdet skal vi have tilgang af flere spillere ude fra, og så skal vi op i den bedste række. Sådan ser jeg i hvert fald på det, lyder det fra Tonny Aaberg.

De kommende måneder deltager U16-pigerne i Solrød FC i DBU Sjællands vintertræningsturnering.

Er man interesseret i at komme til prøvetræning eller blot høre mere om U16-holdet, kan man kontakte Dennis Bauer på 21891379 eller Peter Schultz på 20231048.