Sundby tror stadig på plads i Kvalifikationsligaen

0
886
Foto: Kjeld Bo Rasmussen

Lørdagens kampresultater i 1. division ændrede den samlede stilling i pulje 1, hvor Sundby er rykket ned på en 4. plads. Det er derfor noget mere usikkert, om de kan slutte af på andenpladsen med kun én kamp igen mod puljens nuværende nr. 2, Næsby.

Af Sophie Dyrekær Gudsøe

Fodbold for Piger har spurgt Sundbys assistenttræner, Thomas Nielsen, hvordan han ser Sundbys chancer for at spille sig i kvalifikationsligaen i sæsonens sidste kamp. Sundby spillede uafgjort i weekenden og er nu ét point efter Næsby og HB Køge Pigefodbold, men Amager-klubben tror på sin chance, understreger Thomas Nielsen:

”Vi tror bestemt stadig på det. For 4 uger siden var vi spillet helt ud af kampen om andenpladsen, men nu er vi i den grad stadig med, hvilket har gjort de sidste par uger noget sjovere. Som det ser ud nu, kræver det en sejr i Næsby, samt at HB Køge Pigefodbold sætter point til mod Herlufsholm. Begge dele er realistisk i min optik, omend det også kan gå den anden vej. Men det er jo fantastisk, at der er fire hold i sidste spillerunde, der har mulighed for at spille sig på denne andenplads,” mener Thomas Nielsen.

Han forsætter:

”Næsby på udebane er en svær kamp. Der spilles ofte på et noget alternativt underlag, og man møder altid et særdeles godt organiseret hold. Ligesom os selv, er Næsby, efter en skidt start, kommet stærkt igen, og det er derfor to formstærke hold, der mødes.”

Kampen mod Næsby spilles på lørdag kl. 13:00

Stillingen i pulje 1: