U18 DM overblik: Vildbjerg får storsejr og AaB vinder bundopgør

0
1956

Weekendens opgør stod på tætte opgør i både bunden og midten, og Brøndby kæmpede sig op på ligaens 2. plads efter en sejr over Silkeborg IF Q i 12. runde.

Af Charlotte Stentebjerg

Vildbjerg tager storsejr over FC Nordsjælland på hele 7-0

lørdags var der kamp om 6.-7. pladsen, da FC Nordsjælland tog imod Vildbjerg i Farum. Begge hold, delte før kampen 11 point, så der var masser at spille om. Allerede efter 15 minutter bragte Vildbjerg sig foran, da Vibeke Andersen, der desuden blev kåret som kampens spiller, scorede på et langskud til 0.1. Alberte skytte scorede kort tid efter, og Vildbjerg kunne gå til pause med et 0-2 resultat. I 2. halvleg tog det fart, da Alberte Skytte endnu engang kunne få bolden i nettet til 0-3, og Sille Mølleskov scorer senere to mål og gjorde det til 0-5. Emmja Just gjorde det til 0-6, mens Vibeke Lindekrantz kunne gøre kampens resultat til 0-7.

Viborg Q spiller uafgjort mod IF Lyseng

I Jylland tog Viborg Q imod IF Lyseng lørdag eftermiddag. Her var der lagt op til et spændende opgør i ligaens nedre halvdel. Første halvleg forblev målfri, men det ændrede Tilde Vadsholdt hurtigt, da hun sparkede bolden i nettet til 1-0 ét enkelt minut inden i 2. halvleg. Thea Rohde udlignede 20 minutter senere for gæsterne, men Cecilie Agerholm Povlsen fik bragt Viborg Q foran til 2-1 i 79. minut. Fire minutter før tid udlignede Thea Rohde dog endnu engang til 2-2 inden kampen blev fløjtet af.

AaB vinder bundopgør mod B93

Lørdag stod også på bundopgør mellem AaB og B93. Her var det ligaens 12. og 13. plads, der skulle mødes. Julie Laursen kunne bringe hjemmebaneholdet i front efter et kvarters spilletid, og hermed stod det 1-0 til AaB. Det var resultatet indtil 65. minut, hvor Filippa Høgild kunne reducere til 1-1 for gæsterne. Erika Vangsgaard svarede dog igen syv minutter efter og sørgede dermed for en 2-1 sejr til de rød- og hvisstribet.

Varde tager overraskende sejr mod Kolding Q

I Varde var der også jysk opgør, da tog imod Kolding Q. Her fik holdets to Liner (Winkler og Madsen) Scoret alle Vardes tre mål. Winkler til 1-1 på straffe, efter Emma Veletanlic først havde bragt gæsterne foran. Line Madsen udlignede til 2-2, efter at Bjørk Birgertoft havde bragt Kolding Q foran til 2-2 før halvleg. Og til sidst kunne Winkler gøre det til 3-2 for værterne fra Varde fem minutter før tid.

Brøndby snupper 2. pladsen mod Silkeborg IF Q

Lørdagens sidste kamp blev sparket i gang på Sjælland, da Brøndby mødte Silkeborg IF Q. En spændende kamp i ligaens øverste halvdel, der kunne få pigerne fra Vestegnen op på en 2. plads. Det blev en spændende kamp med mange chancer for begge hold, men det blev dog kun til et enkelt mål, da Malou Rylov kunne sparke bolden ind og blive kampens eneste målscorer til 1-0.

FC Thy piger – Skyum vinder over Team Odense Q

FC Thy piger – Skyum havde chancen for at udjævne Team Odense Q’s forspring op til 4. pladsen i søndagens eneste opgør. Det tog sted i Odense, hvor de fynske piger piger havde en svær kamp. Først da Malene Yde Hedegaard gjorde det til 0-1, og Amalie Højlund Nielsen efterfølgende kunne bringe gæsterne foran til 0-2. Louise Wadstrøm reducerede til 1-2 for Team Odense Q, og mere blev det ikke til i den kamp.

Efter weekenden opgør, hvor næsten alle hold var i spil, ser ligaen nu altså sådan her ud: