Ny træner til Næsbys 1. divisionskvinder 

0
1291
Niels Jensby skal fra 1. januar stå i spidsen for Næsbys 1. divisionskvinder.

Fra årsskiftet overtager Niels Jensby, der pt. er assistenttræner for u19-drengene i Næsby Boldklub, cheftrænerposten for klubbens 1. divisionskvinder

Fra 1. januar får Næsbys 1. divisionskvinder ny cheftræner. Det er 39-årige Niels Jensby, der erstatter Helge Thomsen, som tidligere på sæsonen meldte ud, at han stopper efter efterårets sidste kamp. 

Niels Jensby, der i dag er træner for Næsbys U19-divisionshold på drengesiden, ser frem til at skulle lede et kvindehold for første gang. 

”Jeg glæder mig utroligt meget til at overtage kvindetruppen, og jeg ser det som en stor og spændende udfordring at skulle træne kvinder,” siger han i en pressemeddelelse. 

Den nye træner har stor erfaring med Næsbys drengetalentafdeling, og det vil han føre videre til kvindeafdelingen. Målene for de kommende år, er at bibeholde klubbens position i toppen af dansk kvindefodbold, samt at gøre flere af de unge talenter klar til at slå igennem på højeste niveau:

”Jeg vil bringe nye ideer til holdet og forsøge at implementere nogle af de ting, som fungerede på u19-division,” siger han.

Humørspreder med lang trænererfaring

I klubledelsen er der stor tilfredshed med valget af træner:

”Vi er utroligt glade for, at vi har kunnet tiltrække Niels som cheftræner. Han kommer med en lang trænererfaring og kan bidrage til en fortsat udvikling af vores stærke trup. Niels er kendt som en humørspreder og en træner, som kan skabe gejst på holdet, hvilket vi håber han kan trække med over i sit nye virke,” siger Seniorchef – Kvinder Finn Brodersen.