KoldingQ ansætter ny cheftræner

0
1655
Sportschef Lennart Lindsted (th), da han bød cheftræner Anders Jensen velkommen til klubben.

Tidligere Kolding IF-træner Anders Jensen afløser Peter Pedersen som cheftræner i KoldingQ. “Vi får en enormt dedikeret og ambitiøs træner i folden,” siger sportschef Lennart Lindsted

Det bliver en træner med erfaring fra mændenes 1. division, Nordic BetLigaen, som fremover skal stå i spidsen for KoldingQs hold i Gjensidige Kvindeliga. Anders Jensen var indtil midten af november cheftræner for Kolding Ifs herresenior, hvor han blev fristillet, selv om holdet pt. ligger på 4. pladsen. Nu har han sagt ja til at overtage KoldingQs kvinder, som forleden mistede sit trænerteam, da cheftræner Peter Pedersen og assistenttræner Jesper Bisgaard meddelte at de stopper ved årsskiftet.

Den nye træner går til opgaven med stor udmyghed:

”Kan jeg overhovedet træne piger,” siger Anders Jensen i en pressemeddelelse.

Det er KoldingQs ledelse dog overbevist om, at han kan.

”Jeg synes vi igen sender et kæmpe signal om at KoldingQ mener det seriøst. Vi har nu basen i orden, og nu præsenterer vi det største navn vi nok kunne ønske. Vi får en enormt dedikeret og ambitiøs træner i folden. Anders har fra første fløjt været nysgerrig og interesseret i udfordringen og jeg er vanvittig tilfreds med aftalen. Nu skal KoldingQ i samarbejde med Anders sætte kurs mod at indløse det enorme sportslige potentiale klubben har,” siger KoldingQ’s sportschef Lennart Lindsted i pressemeddelelsen.

”Jeg synes vi igen sender et kæmpe signal om at KoldingQ mener det seriøst”

Lennart Lindsted, sportschef, KoldingQ

Træner på fuld tid

Anders Jensen arbejder på Fredericia Realskole, men her stopper han pr. 1. februar for at arbejde på fuld tid i KoldingQ:

“Jeg glæder mig meget til at kunne lave mit forarbejde 100 % og udføre jobbet maksimalt på enhver måde. På den måde kan jeg præsentere den bedste udgave af mig selv på trænerområdet. Det er et meget stort skridt for mig,” siger han til lokale sportsmedie SportK.net.

Anders Jensen kommer til en klub, som har udsigt til et særdeles spændende forår, ovenikøbet med et spritnyt stadion og træningsanlæg i Kolding Nord. I foråret skal KoldingQ forsøgte at spille sig til medaljer i slutspillet og der venter også to semifinaler i Sydbank Kvindepokalen.

”Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang,” lyder det fra sportschef Lennart Lindsted om ansættelsen af Anders Jensen.