BGI Goal Station Days fortsætter successen i 2020. Konceptet og rammerne for træningerne er det samme; individuel teknisk træning tilrettelagt i den nyeste teknologi. En teknologi, der kan 5-doble din træningsmængde pr. gang.

Trænerteamet for BGI Goal Station Days 2020 består af tidligere superligaspiller og træner i AC Horsens, Thomas Kortegaard, og Oliver Lundgaard, der er træner i KoldingQ U16 Elite. Oliver er uddannet instruktør i Goal Station og har været med siden konceptets start, mens Thomas er fast tilknyttet fra 2020.

Goal Station træning – en legende tilgang på højeste intensitet

”TRÆNINGSSYSTEMET I EN GOAL STATION ER ET FANTASTISK REDSKAB TIL AT KOMME UD OG LEGE MED BOLDEN. DET TAGER DIN TRÆNING TIL ET ”NEXT LEVEL” OG EN HELT NY FORM FOR INTENSIVITET. BÅDE I TRÆNINGSMÆNGDE OG AKTIONER MEN LIGE SÅ MEGET, FORDI DET ER I STAND TIL AT LEVERE NØJAGTIG SAMME SITUATION, SÅ MAN KAN ØVE SIG BÅDE PÅ AT BLIVE BEDRE. DET BLIVER EN LEGENDE TILGANG TIL AT BLIVE EN BEDRE FODBOLDSPILLER.”

OLIVER LUNDGAARD, INSTRUKTØR I GOAL STATION PÅ BGI AKADEMIET.

Det positionsbaserede træningssystem er baseret på den nyeste teknologi. Det er ikke muligt at blive bedre end det, da det kan køre hurtigere og med forskellige niveauer. Systemet tilbyder en ekstremt høj gentagelseseffekt. Det kan genskabe kampsituationer, og på baggrund af disse give information om hvor hurtig og effektiv spilleren er, og hvordan succesraten ser ud.

”I EN NORMAL TRÆNING FÅR DU CA. 150-200 AKTIONER PÅ BANEN. I EN GOAL STATION-TRÆNING FÅR DU MELLEM 800 OG 1200 AKTIONER. DVS. EN 5-DOBLING AF AKTIONER. DESUDEN ARBEJDER OG FOKUSERER TRÆNINGSMETODEN PÅ DE AKTIONER, SOM DU BRUGER 75 % AF DIN TID PÅ I KAMPSITUATIONER, NEMLIG FØRSTE BERØRING, FØRSTEGANGS PASNING ELLER KORT PASNING.”

BRIAN SØRENSEN, FOUNDER AF GOAL STATION, UEFA PRO LICENS COACH OG CHEFTRÆNER I FC NORDSJÆLLAND.

Træningen bliver dermed lige præcis så hård, som den skal være for at udvikle dig, og både udvikling og evaluering sker med data. Data som du har til rådighed i Goal Station app’en, lige efter øvelsen er slut.

BGI Goal Station Days er åbent for alle

Aftentræningerne i BGI akademiets Goal Stations foregår på efterskolen BGI akademiet, der ligger syd for Horsens. Efterskolen råder over to Goal Stations og et aktivitetsområde imellem, der rummer mulighed for flere forskellige former for interaktiv træning. Alle kan tilmelde sig træningen, både som enkeltperson og i klubregi, og træningerne foregår i udvalgte weekender hen over året.

I 2020 bliver nogle af træningerne tilbudt som dobbeltarrangementer med plads til 32 deltagere, istedet for 16 som tidligere har været tilfældet. Dobbelttræningerne fordeles over 2 Goal Stations, så der stadig er optimale betingelser for individuel træning.

Kræver tilmelding

Træningerne kræver tilmelding, og tilmelding foregår via BGI akademiets website. Her kan du også læse mere om aftentræning i de to Goal Stations. Goal Stations’ App skal downloades inden træning, så du har mulighed for at følge din udvikling.

Pris for BGI Goal Station Days

Prisen for en træning er kun 200 kr. pr. gang.

Se mere på BGI akademiets website under BGI Goal Station Days.

Du kan læse mere om efterskolen BGI akademiet, deres faciliteter og pigefodboldlinje her