FC Damsø gør klar til fodbold på øverste hylde

0
1712
Damsø’s U18-piger klar til endnu en trænings-aften.

FC Damsøs U13 og U18 skal i foråret kæmpe i de bedste rækker på Sjælland. Holdene er i fuld gang med forberedelserne

Røgen fra nytårsraketterne havde knapt lagt sig, før FC Damsøs ungdomsspillere var i gang med træningen. Vinterboldturneringen har været i gang siden november, og forårsturneringen starter allerede i marts måned, så formen skal holdes ved lige. For klubbens dygtigste U18- og U13-pigers vedkommende, skal der i foråret dystes på øverste hylde.

U13-pigerne spiller i Øst-rækken, og er en del af en stor trup for årgang 2006, 07 og 08, der træner sammen 3 gange om ugen. Ambitionen for foråret er at der skal synges mange sejrssange – og samtidig skal pigerne på skift op og spille kampe med klubbens 06-årgang for at prøve kræfter med off-side reglen, så de står godt rustet når den efter sommerferien står på 11M fodbold.

U18-holdet er efter en suveræn indsats i efterårets mester-række rykket op i Øst-rækken, hvor modstanden forventes at være af en anden kaliber.

For at ruste spillerne til dette, er der fra årsskiftet etableret et tæt træningssamarbejde med klubbens senior-afdeling – som skal være med til at klargøre pigerne til udfordringerne i Øst-rækken – og til livet som seniorer, efter sommerferien.

Har du ambitioner om at spille med på 2 af de bedste ungdomshold i Østdanmark – eller vil du høre om mulighederne for at starte op på et af klubbens 9 andre børne- ungdomshold, er du velkommen til at kontakte klubben på info@fcdamsoe.dk.