Idrætsefterskolen Klintsøgaard nye Sjællandsmestre i Efterskoleligaen

0
2485

Nu kan Klintsøgaards piger kalde sig Sjællandsmestre i indendørs fodbold i efterskoleligaen efter en utrolig intens og spændende finale mod Brøndby. 

Af Mette Pawlik Thorsen, fodboldtræner på Idrætefterskolen Klintsøgaard

Efter en noget nervøs start i gruppespillet, fik Klintsøgaards piger spillet sig op og gik videre som etter efter gruppespillet – trods et nederlag til netop Brøndby på 3-4.
Semifinalen endte i “sudden death” og selvom at Klintsøgaard var presset, i det de kort efter slutfløjtet havde fået en spiller udvist, lykkedes det Caroline Kastrup på fornemmeste vis at fravriste modstanderen bolden og halvflugte ind i det tomme mål – fra egen banehalvdel. 

Jublen brød løs og finalepladsen var sikret. 

Finalen blev en hektisk, højspændt en af slagsen og med 2-2 i ordinær tid – gik også finalen i “sudden death”. Begge hold var præget af nerver og træthed på dette tidspunkt og efter et sandt bombardement mod Klintsøgards mål – endte bolden til målspark. Mathilde Falch opfangede hurtigt at Brøndbykeeperen var gået et stykke ud af målet og sendte Klintsøgaard på sejrskurs med et flot vristspark direkte i mål. 

Klintsøgaard glæder sig nu til DM i Hedensted, hvor en flot andenplads fra sidste år som minimum skal forsvares – og hvem ved, måske kan pigerne endnu en gang holde hovedet koldt i pressede situationer, fighte med det hvide ud af øjnene og hente endnu en pokal hjem til skolen.