Fortuna-profil slap med skrækken i tysk turnering

0
1268
Fortuna Hjørring har forlænget med to spillere. Foto: Finn Lassen.

En forberedelsestur til Berlin bød på et nederlag for Fortuna Hjørring, da de mødte Bundesligaklubben Turbine Potsdam i en træningskamp. Turen bød også på en indendørsturnering, hvor Caroline Møller pådrog sig en skade, der sidenhen har vist sig kun at være en forvridning. 

Af Camilla Bergholm

Det nordjyske hold, Fortuna Hjørring, har taget hul på forberedelserne til forårets liga- og pokalkampe med en tur til Berlin. Her har de i en træningskamp mødt det tyske hold, Turbine Potsdam, der er en del af den tyske Bundesliga. Mødet bød på et 5-0-nederlag til Hjørring-truppen.

Trods en hård og svær kamp kunne Fortuna Hjørring alligevel tage noget med fra opgøret, skriver de på deres hjemmeside. Opgøret bød nemlig på god og lærerig træning for både spillere og den nye cheftræner, Niclas Hougaard Hansen.

“Heldigvis er det kun en forvridning af hendes ankel. Hun skal ikke scannes. Så jeg forventer, at hun er klar i løbet et par uger igen”

Peter Enevoldsen, sportschef i Fortuna Hjørring

Efterfølgende deltog holdet i en 5v5-indendørsturnering, hvor de var i gruppe med Røde Stjerne fra Beograd, Serbien, Sosnowiec fra Polen og Turbine Potsdam, der arrangerede turneringen.

Holdet gik videre til semifinalen, men måtte se sig slået ud efterfølgende. De rejste derfor hjem med en fjerdeplads i bagagen. Det var arrangørerne, Turbine Potsdam, der i sidste ende løb med førstepladsen.

Slap med en forvridning
I forbindelse med indendørsturneringen gik det galt for Fortuna Hjørring-spiller, Caroline Møller. Hun fik problemer med foden, og det så ikke godt ud i første omgang. Men heldigvis er beskeden i dag en anden fra sportschef Peter Enevoldsen.

”Heldigvis er det kun en forvridning af hendes ankel. Hun skal ikke scannes. Så jeg forventer, at hun er klar i løbet et par uger igen,” oplyser han til Fodbold For Piger.

Caroline Møller blev udvalgt til en plads på Efterårets Hold i Gjensidige Kvindeliga, og hun var den anden mest scorende i efteråret i ligaen. Det var derfor en vigtig besked for holdet, der nu har taget første skridt i forberedelserne til dette års Slutspil og pokalkampe.