MIT 2020: Rikke Sevecke håber på at være med til at kvalificere Danmark til EM i 2021

0
1423
Rikke Sevecke på træningsbanen.

Rikke Sevecke ser frem til 2020, hvor hun både skal opleve anden halvdel af sin første sæson for FC Fleury 91, og hun håber samtidig på, at Danmark kvalificerer sig til EM i 2021.

Hvad er dine største mål som fodboldspiller for 2020?

Mit største mål i 2020 er at gøre det bedste, jeg kan for at udvikle mig og give alt, hvad jeg har i træning og kamp. Jeg ser frem til anden halvdel af min første sæson i udlandet, og jeg håber på et mål fra min side.

Hvad bliver dine vigtigste opgaver/udfordringer som fodboldspiller i 2020?

I det kommende år håber jeg på, at vi med det danske fodboldkvindelandshold kan kvalificere os til EM 2021. Vi er i gang med at bygge noget rigtig godt op, og jeg glæder mig til at se, hvor langt vi kan gå. Forhåbentligt hele vejen.

Hvad vil du gerne blive bedre til fodboldmæssigt i 2020?

Jeg kan altid blive bedre på alle punkter, og jeg forsøger at udvikle mig, så godt jeg kan i hver træning, hver dag. Én ting, jeg rigtig godt kan lide at arbejde med, og som også er et fokuspunkt i 2020, er mit spil på bolden og 1v1 defensivt.

Hvad glæder du dig ellers til i 2020?

Udover at jeg glæder mig til at se vores placering til sommer med FC Fleury 91 i den franske liga, glæder jeg mig også til alt, hvad det nye år bringer. 2019 har været et lærerigt samt skønt år, og jeg er så klar til 2020. Godt nytår alle sammen!

Fodbold For Piger bringer i den kommende tid temaet “MIT 2020”, hvor Rikke Sevecke og andre danskere, der spiller i udlandet, fortæller om, hvad de forventer af det kommende år.