Ny mand i spidsen for BSF U18 eliteholdet.

0
1058

U18 holdet i BSF får i den kommende sæson en ny mand ved roret. Klubben har lavet en aftale med Per Agerholm, som tiltræder 13. januar 2020.

Per Agerholm kommer til BSF fra Brøndbyernes IF, hvor han har været assistenttræner på klubbens U18 DM hold det seneste 1½ år. Tidligere har Per været i Greve som blandt andet T+ træner, Per er indehaver DBU A-licens.

Det har været vigtigt for os at få fat i en A-licens træner til U18 holdet i forhold til den kommende U18 DM licens ansøgning og da Per’s navn kom op var vi slet ikke i tvivl om, at det var ham vi ville have og helst med start i januar sådan, at han kunne være med til at forme holdet hvis vi skulle blive tilldelt DM licens og dermed være tilbage i det fineste selskab fra sommeren 2020.

Vi har i Per Agerholm fået en meget kompetent træner som også er en dygtig kompetence træner.Per skal ud over cheftræner jobbet på U18 også stå for morgen- og individuel træning for klubbens kvindeliga spillere og vil derfor indgå i et tæt samarbejde med kvindeliga holdets træner Kasper Klarskov samt sportschef Thomas Maale.

Per udtaler følgende forbindelse med jobbet ”Jeg er utrolig stolt over at skulle føre det her projekt videre. For mit eget vedkommende er det et godt skridt videre i min karriere som træner, det giver mig muligheden for igen at udfolde mig lidt mere frit, på en måde som man kun kan som cheftræner.

Jeg har haft en fantastisk tid som assistent træner i Brøndby og ville ikke være det foruden. Der skal lyde en kæmpe tak fra min side til alle omkring holdet, spillerne og ledelsen i Brøndby.

Men når det er sagt, kan jeg mærke at det er det helt rigtige for mig med lidt luftforandring og nye udfordringer. BSF er en klub med et kæmpe potentiale, som jeg glæder mig til at arbejde med.  Hele setuppet i klubben er blevet virkelig skarpt og jeg tror virkelig på at vi går en spændende tid i møde. Nu ser jeg bare frem til at møde alle spillerne og trænerne, både på ungdom og kvindeliga.”

I forbindelse med Per’s ansættelse skal der lyde en stor tak til holdets nuværende træner Jens Berglid som overtog holdet i sommers og førte holdet frem til vindere af U18 elite øst rækken. Jens har skabt et hold med et godt sammenhold på holdet og har været forgangsmand for, at vi i klubben altid har kunne regne med U18 holdet når klubben havde bruge for hjælp på pige camps, pige akademiet m.m. Et stort cadeau til træner og piger for deres indsats for klubben.

Jens forsætter omkring holdet som assistenttræner, hvilket har været vigtigt for os og pigerne, at Jens fortsætter med at være inde omkring holdet, da han har stor betydning for spillerne med hans måde at være på.

Er man interesseret i at høre mere om BSF U18 eller komme og prøve kræfter med ungdomsfodbold på højt niveau, kan sports- og talentansvarlig Gert Sørensen kontaktes på ges@fdc.dk