Ny træner for B73 Damesenior

0
1575
B73 Damesenior har nu ansat deres nye træner. Fv: Dennis Holm, Casper Christensen, Julie Særkjær Mathiesen.

Casper Christensen afløser Kasper Jensen Larsen som træner for B73 Damesenior. 

Af: Amanda Kieler Andersen, B73

KLUBNYT: B73 Slagelse har nu fundet den rette til at overtage Kasper Jensen Larsens stilling som cheftræner for deres damesenior-hold. 39-årige Casper Christensen ser frem til de nye udfordringer.

“Det bliver spændende for første gang at træne kvinder, og jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang,” siger Casper Christensen.

Selvom Casper Christensen ikke tidligere har trænet kvinder, så besidder han en solid erfaring inden for seniorfodbold og har både været ansvarlig for Østerbro IFs elite-damer, og han har også siddet med i en styregruppe i DBU med henblik på at udvikle 1. division for kvinder. Sportchef Dennis Holm ser ansættelsen af Casper Christensen som et godt skridt på vejen mod en oprykning.

“Vores ambition er at rykke op, og med ansættelsen af Casper i kombination med nu tre ugentlige træninger bliver der lagt endnu et lag på,” siger sportchef Dennis Holm.

Casper Christensen overtager stillingen som cheftræner fra Kasper Jensen Larsen, som har være syv år i klubben både som assisterende træner og som cheftræner. B73 takker i den forbindelse Kasper Jensen Larsen for hans store indsats og ønsker ham masser af held og lykke fremover.

Læs om Kasper Jensen Larsens beslutning om at søge nye udfordringer lige her: B73 Damesenior skal nu have nyt trænerteam

I opstarten bliver Casper Christensen assisteret af den fysiske træner Anders Q. Steensen, der har været fysisk træner på højeste niveau indenfor flere sportsgrene. Det nye team skal give damesenior-holdet de absolut bedste forudsætninger for en suveræn sæson. Formanden for kvinde/pige udvalget, Julie Særkjær Mathiesen glæder sig meget over den nye træner.

“Jeg glæder mig meget til at få et nyt sæt øjne på truppen, og jeg tror, at det vil gavne dem,” siger Julie Sækjær Mathiesen.

Klubben oplyser, at træningen starter op d. 20. januar klokken 20 på Stadion Vest.