U19-landsholdsspiller skifter til KoldingQ

0
1626
Sportschef Lennart Lindsted byder Cecilie Fløe Nielsen velkommen i KoldingQ.

Cecilie Fløe Nielsen rykker fra Odense Q til KoldingQ

KoldingQ er i fuld gang med oprustningen til forårets slutspil i Gjensidige Kvindeliga, og nu kan klubben melde om tilgang af en talentfuld U19 landsholdsspiller. Det er 18-årige Cecilie Fløe Nielsen, som skifter fra Odense Q, hvor hun har været en af efterårets helt store profiler.

“Efter stor konkurrence fra andre klubber, er vi stolte over, at Cecilie har valgt KoldingQ, hvor hun har indgået en 1 ½-årig kontrakt,” skriver KoldingQ i en pressemeddelelse.

Cecilie Fløe Nielsen har en meget varieret fodbolderfaring med til Kolding. Før hun kom til Odense Q var hun et år iUSA, hvor hun gik på fodboldakademiet i Montverde i Florida. Hun lærte fodboldakademiet at kende, da hun gik på Efterskolen ved Nyborg, som var på en tur til Florida, hvor de spillede mod Montverde.