Fortuna Hjørring forlænger med to spillere

0
1720
Fortuna Hjørring har forlænget med to spillere. Foto: Finn Lassen.

Tvillingerne Mathilde og Signe Carstens har forlænget deres kontrakter hos Fortuna Hjørring med to år. Og det glæder sportschef Peter Enevoldsen. 

Af Camilla Bergholm

Fortuna Hjørring har forlænget med tvillingerne Mathilde og Signe Carstens. Det bliver derfor i hvert fald til to år mere i Hjørring-trøjen for de to spillere, der har forlænget deres kontrakter til 30. juni 2022. Og det er sportschef i Fortuna Hjørring, Peter Enevoldsen, glad for.

”Vi er meget glade for, at vi har dem mindst to år mere i klubben. De har allerede spillet meget på vores unge hold, og jeg glæder mig til mange flere kampe fra dem i den grønne trøje,” siger han til Fodbold For Piger.

De to unge talenter har også flere kampe for ungdomslandsholdene på cv’et.

Signe og Mathilde Carstens. Foto: Arkivfoto.