Solrød FC vinder DM i futsal

0
2832

Med en imponerende sejr på hele 5-0 i Final 4-finalen over FC Damsø sikrede kvinderne fra Solrød FC sig DM-guldet i i suveræn stil.

Af Solrød FC

KLUBNYT: Finalen blev spillet søndag aften i Holbæk Sportsby, som var vært for Final 4-stævnet, der afsluttede vinterens seniorturnering i futsal med kampe over hele landet.

I semifinalen var det blevet til en endnu mere overbevisende sejr, idet IF Lyseng blev slået med 11-3.

Ambitionerne var store, inden turneringen gik i gang, men holdet har også tydeligt vist markant fremgang undervejs.

– I takt med at der kom flere og flere sejre på tavlen, steg selvtilliden og troen på, at de kunne gå hele vejen, fortæller en stolt Carsten Grønning, som er holdets assisterende træner.

Marlene Nordal Larsen blev kåret til finalestævnets bedste spiller.

Første DM-titel til Solrød-kvinder
Det er første gang nogen sinde, at et hold fra pige- og kvindeafdelingen i Solrød FC vinder en DM-titel, og det er kun naturligt, at den kommer netop nu, hvor klubbens seniorhold har stor succes udendørs.

I efteråret blev det nemlig til en førsteplads i Kvindeserie Øst, og her i foråret har kvinderne gode chancer for at rykke op i 1. division, som er landets næstbedste række.

Den første kamp i forårets udendørsturnering spilles den 29. marts på hjemmebane.

Ønsker man yderligere information om Solrød FC og klubbens kvindehold, kan man kontakte Carsten Grønning (26838487) eller cheftræner Rasmus Skovby (26795446).