Jacob og Malene Erbo overtager U14-holdet fra sommer

På trods af en længere periode uden fodbold, har HB Køge Pigeelites sportslige ledelse langt fra været arbejdsløs. Med HB Køges satsning på i løbet af et par år at blande sig i toppen af dansk kvindefodbold, er der også et naturligt fokus på at styrke ungdomsafdelingen. Første skridt har her været at ansætte flere dygtige trænere, og derfor er det med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har indgået en aftale med Jacob og Malene Lundsgaard Erbo som trænere for det kommende HB Køge Pigeelite U14-hold pr. 1. august 2020.

Trænerbaggrunde

Jacob Erbo har B-licens, og har tidligere været ansat i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) omkring klubbens U18 DM-hold, inden han sammen med sin kone, Malene, vendte tilbage som trænere for Solrøds U14 Piger sidste år. Malene har B1-trænerkursus på cv’et, og var, som aktiv, målmand i henholdsvis Brøndby IF som ungdomsspiller og efterfølgende i BK Skjold som seniorspiller, der på daværende tidspunkt spillede i landets bedste række, 3F-ligaen.

Ungdomssportschef David Rigelsen udtaler om det nye trænerteam: Vi har i de sidste par år fulgt Jacobs arbejde i Solrød og BSF, så vi ved, at vi får en dygtig og energisk træner med store ambitioner omkring sin trænergerning, hvilket stemmer rigtig godt overens med vores ambitioner om pige- og kvindefodbolden her i HB Køge. Og så er vi rigtig glade for, at vi i samme ombæring har kunnet lave en aftale med hans kone, Malene, om også at være med i teamet på U14. Vi har længe været på udkig efter en kvindelig træner til ungdomssiden, og i Malene får vi en træner, som endda selv har erfaring med at spille på allerhøjeste niveau på pige- og kvindesiden, hvilket vi er helt sikre på, at pigerne kommer til at drage stor fordel af.

Vil du være med?

Er du interesseret i at høre nærmere om U14-holdet efter sommerferien, kan du rette henvendelse til ungdomssportschef, David Rigelsen, pr. mail: dlr@hbkoge.dk eller pr. tlf.: 20608364